Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

lyt på spotify

Lyt på podimo

Lyt på itunes

Kom helt tæt på, når kendte, gravide, mødre og fagpersoner fortæller om deres erfaringer med fertilitet, graviditet, fødsel, amning, babyer. Og om livet som mor eller familie - og alt derimellem

Er du klar til ægte ærlighed på godt og ondt!

Velkommen til vores podcast Morsomhed

Vi taler om alt - og vi glæder os til at tage dig med helt tæt på, når virkeligheden og livet som mor er skønt, svært, overvældende, problemfyldt, magisk og meget mere. Vores podcast er 100% filterfri!

For dig, der er mor (eller snart skal være det), der ikke vil være alene, men gerne vil grine med og græde til andre mødres oplevelser og erfaringer

morsomhed & Tankestreger 

I denne særepisode kommer Mor-panelet omkring mange facetter af familieliv og mor-rollen. Der er 8 dilemmaer som spænder fra fødselstanker og arbejdsliv til forældre og følelser. God fornøjelse!

Podcast morsomhed Mo(r)nopolet

Episoder

Vores podcast er til dig der:

Ønsker at høre andre mødres oplevelser og erfaringer - på godt og ondt.

Vil forberede dig på din kommende fødsel, amning og livet med baby.

Er interesseret i forskellige livssyn og livsstile i forbindelse med graviditet, fødsel og livet som mor.

Vil grine og græde sammen med andre mødre og deres oplevelser og erfaringer.

Morsomhed  er en  podcast, der repræsenterer alle facetter af livet som mor fra graviditetsønske til livet med baby og som forældre. Alt det almindelige og alle ups and downs på vejen. Du vil gennem interviews med andre mødre høre deres unikke fortællinger og livslærdomme i forbindelse med deres egen rolle som mor. Du vil høre om det, der gik godt og nemt, det de er stolte af, om det sjove, men også det der er svært, og det vi gemmer i skuffen, fordi det er pinligt, flovt eller for at tage os af det senere, eller måske aldrig. Ligesom du vil møde en række fagpersoner, der brænder for alt om fertilitet, graviditet, fødsel, amning, flaske, babyer, sex og samliv og kunne høste udbytte af deres viden og erfaringer, der vil gøre din egen navigation i forældrelivet nemmere - forhåbentlig!

Du er det rette sted

Er klar til at blive en del af et fællesskab, hvor vi løfter hinanden.

Nyeste episoder

Jeg er akkurat ligeså almindelig som alle andre mødre - altså ganske unik.
Min superkraft er at være hudløst ærlig omkring mine tanker og følelser i
mor-rollen (og selvom jeg har 3 børn, så hviler jeg stadig ikke altid i rollen som mor.) Jeg taler som jeg tænker, og med ADHD flyver det ofte ud af mig. Jeg har let ved at tale om ting andre hellere vil tie ihjel, og synes det er vigtigt, at vi deler.
Der skal være dynamik i en konversation, hvorfor jeg også bestræber mig på at stille de svære og mere undrende spørgsmål. Dertil har jeg en baggrund inden for global sundhed og ernæring, ligesom jeg gennem en årrække har undervist gravide og mødre i alt om kost, sundhed og træning. Jeg synes man skal bevare en sund skepsis og samtidig være åben og nysgerrig for at lære nyt.

you

 unplug it for a

Almost everything

including

while

will

REMEMBER:

Få gode tips, nyheder og anbefalinger om mor-værdige emner, værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor i din indbakke. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Hold dig opdatertet

Lad os holde kontakten 

© Morsomhed 2023. All rights reserved.

@mor.somhed

Følg os på de sociale medier, og lær os endnu bedre at kende.

Morsomhed

Omega 9, 8382 Hinnerup

+ 45 40 88 32 62 

hello@babyakademiet.dk

En del af Baby Akademiet ApS

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!