Tid: 30 min
10 Ruller
Ingredienser:
Ruller:
1 lille rødkål
1 lille spidskål
2 gulerødder
2 forårsløg-bundter
10 stk rispapir
300 g kylling inderfilet skåret i små tern
Kokosolie til stegning
1⁄2 lime
2 avocadoer
1 mango
Sesamfrø
Peanutbutter dip:
1 spsk. Tahin
2 spsk. Lime juice
1 spsk. Rød chilisauce
2,5 dl crunchy peanutbutter 2 dl kokosmælk – creamy
1 lille fed hvidløg
Lidt friskhakket koriander
Fremgangsmåde:
Ruller:
Steg kyllingetern til de er gennemstegt i kokosolie.
Hak alle grøntsager, mango og avocado i tynde strimler.
Skær forårsløg i små skiver.
Riv gulerødderne.
Bland det hele sammen i en skål.
Pres juice fra 1⁄2 lime over grøntsagsblanding og tilsæt kyllingekødet.
Find en stor skål hvor du får plads til rispapiret, som du fylder med rigtig varmt vand.
Fugt rispapiret godt i skålen i ca. 1 min, et af gangen. Læg det efterfølgende på et viskestykke. Fyld kød- og grøntsagsblandingen i rispapiret og rul dem sammen som en wrap om fyldet.
Strø lidt sesamfrø over.
Peanutbutter dip:
Put alle ingredienser i en foodprocessor og blend godt .
Servér sammen med thai rullerne.
Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til mødre” her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments