fbpx

Samarbejdspartnere & Sponsorer

Vi elsker at samarbejde med andre danske virksomheder. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt. Som deltager på vores bootcamp får du en goodiebag med. Her kan du lige kigge på vores nuværende samarbejdspartnere.

​Interesseret i et samarbejde? Skriv til samarbejde@mariadior.dk

Ønskebørn

Ønskebørn og Maria Dior har indgået et samarbejde, hvormed det er blevet muligt for os at dele vores viden om træning efter fødsel og under graviditet med ønskebørns kunder og følgere. Vi laver desuden events i samarbejde med ønskebørn.

VivaNeo Ciconia Fertilitetsklinik Aarhus

VivaNeo Ciconia Fertilitetsklinik Aarhus er en pioner inden for fertilitetsbehandling i Danmark. Med en af de førende specialister, Karsten Petersen, i spidsen har de hjulpet mere end 15.000 ønskebørn til verden ved hjælp af kunstig befrugtning – og hver eneste gang er lige fantastisk og livsbekræftende.

VivaNeo Ciconia Fertilitetsklinik Aarhus

Produkterne  fra Ecooking er skabt ud fra ønsket om primært at opnå en synlig effekt og dernæst at indeholde så meget økologi og naturlighed som muligt. Deres vision er at skabe økologiske og naturlige produkter med omtanke for dig og vores miljø – til priser, hvor de fleste kan være med. Serien er dansk udviklet og oprindeligt håndfyldt på egen lille fabrik.

Du finder de lækre produkter i vores goodiebags.

Rice by Rice

RICE er en dansk interiør- og accessoriesvirksomhed kendt for farverigt melamin, håndlavede kurve, og skøn opbevaring – produkter til stue, køkken, børneværelse – Ja, til hele huset… Alt sammen i skønne farver, og alt hvad du har brug for til din hverdag.

Chri Chri

Chri Chri er et online magasin for kvinder, hvor vi hos Maria Dior deler vores viden om træning efter fødsel og under graviditet.

Easis

EASIS er Danmarks førende virksomhed indenfor søde sager uden tilsat sukker. Vi producerer alt lige fra chokolade, cookies, kakao og kager til bolcher, saft, is, chokolade, marcipan og morgenmad.

Du finder Easis’ lækre produkter i din goodiebag.

Min Mave

Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre.

Done by Deer

Done by Deer er et dansk firma, der blev grundlagt i december 2014. I de sidste to år har de designet moderne livsstilsprodukter til familier med babyer og småbørn.

Femina Mama

Femina Mama er stedet, hvor du kan læse alt om det der relaterer sig til mor-livet. Vi hos Maria Dior hjælper Femina Mama med blogindlæg og videoer, så vi kan bidrage med vores viden om træning under og efter graviditeten.

Emailpro

Emailpro er eksperter i e-mail marketing og automation. Få hjælp til e-mail kampagner der booster dit salg og sæt din e-mail marketing på autopilot, så du vækster din virksomhed. 

Valsemøllen

Valsemøllen har alt hvad det bageglade hjerte kan begære. Vi er så heldige, at vi har Valsemøllens lækre produkter i vores goodiebags.

KlipKlap

Hos by KlipKlap går design og høj kvalitet, kombineret med hygge, nærvær og leg, op i en højere enhed. Hvad enten der er tale om én af deres populære foldemadrasser, eksklusive puder, smukke daybed eller ét af deres andre produkter, vil du forhåbentlig få en fornemmelse af, at de ikke går på kompromis. Møblerne er tilmed multifunktionelle og kan bruges af både børn og voksne.

Bloomingville

Med stor erfaring og mange kollektioner bag sig, har Bloomingville fundet en enestående evne til at skabe produkter, som bidrager med en varm og uformel atmosfære i hvert hjem. Bloomingville er dybt forankret i den berømte danske æstetisk tradition. Med det globale partnerskab, er det muligt at udvikle og designe kollektioner inspireret af forskellige kulturer, som giver endnu mere karakter og styrke til produkterne. Det som aldrig forandres, er evnen til at bringe nyt liv og små overraskelser ind i moderne hjem.

KreaFunk

KREAFUNK bringer dig en kombination af det bedste ved kreativitet og funktionalitet. Ved du, hvordan det lyder ? Det vil du – når du går og møder KREAFUNK’s groovy verden.

PlanToys

Hos Plantoys tilstræber de konstant at skabe flest mulige principper for design og fremstillingsteknikker for at bevare det omkringliggende miljø ved at anvende sikre, ansvarlige og bæredygtige produktionsmetoder i fremstillingen af det bæredygtige legetøj.

WallstickersDanmark.dk

WallstickersDanmark.dk forhandler wallstickers til privat og erhverv. God kvalitet og stort udvalg. WallstickersDanmark.dk er Danmarks billigste.

Marienlund akupunktur klinik

Hos Marienlund akupunktur klinik er visionen, at tilbyde patienterne den bedst mulige rådgivning, vejledning og behandling gennem både korte og længerevarende behandlingsforløb. Vi har mere end 20 års erfaring som aut. akupunktør, og gode resultater med vores behandling.

Christina Hansen Copenhagen

Christina Hansen Copenhagen laver lækker og velsmagende babygrød.

Du finder de lækre grødvarianter i vores goodiebags.

The Organic Company

The Organic Company er en dansk designvirksomhed som dedikeret skaber tekstiler til hjemmet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Design filosofien bag produkterne er baseret på en minimalistisk nordisk æstetik med fokus på funktionalitet og kvalitet. 

Konges Sløjd

Konges Sløjd ApS er boligtilbehør, babyfis og møbler udelukkende baseret på naturmaterialer i nedtonede, neutrale farver.

by Wirth

by Wirth er en ung design virksomhed, som fremtryller produkt design til hjemmet, og udføre indretnings opgaver.