Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Træning for gravide

Træning for gravide

Fit moms 2 be bootcamp

Vores Fit moms 2 be bootcamp tilbyder træning for gravide på en helt ny måde. Vores bootcamps erbanebrydende og unikke, idet de er de første bootcamps designet til gravide. På en Fit moms 2 be bootcamp mødes du med op til 11 andre Fit moms 2 be, og oplever et fællesskab og frirum under hver mødegang. Indholdet er forskelligt fra gang til gang, så du kommer rundt om alle aspekter der er relevante ift. træning for gravide, og for at du kan drage fordele af at dyrke motion under din graviditet.

Første mødegang i ugen varer i 90 min., hvor de første 30 bliver brugt på at gennemgå forskellige emner der er relevante for gravide og fødende. Derefter er der 60 min. til træning. Anden mødegang består af 60 min træning. Træningen er varierende fra gang til gang, og vi kommer igennem TRX, styrke, udholdenhed, kondition, balance, yoga, bækken og mindfullness.

3 af mødegangene (lørdage) er der aktiv fødselsforberedelses undervisning, som klæder dig på til at kunne håndtere fødslen på den bedst mulige måde. Læs mere om vores koncept – Aktiv fødselsforberedelse her.

Vi anbefaler opstart i starten af 2. trimester.

Læs mere om det her

Dette får du:

Pris 2950 kr.
 • 8 ugers træning, 30 min foredrag, 2 x 60 min træning om ugen
 • Samhold og fællesskab med op til 11 andre gravide
 • Undervisning af høj kvalitet med kompetente instruktører
 • Kostplan designet til tiden under din graviditet
 • Foredrag om bla, amning, tiden efter fødsel, parforhold mm.
 • Goodiebags fra vores skønne sponsorer
 • Rabat ved vores samarbejdspartnere
 • Tilgang til lukket facebook gruppe
 • En stærkere krop med nedsat risici for komplikationer under graviditet og ifbm fødsel
 • Komplet fødselsforberedelse for dig og din partner

Køb nu

Træning for gravide
 • Træning for gravide

  Fit moms 2 be bootcamp - deltager

  " Jeg startede på Fit moms 2 be bootcamp og det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Fordelen ved denne bootcamp er, at vi starter med at snakke om et emne ifm. graviditet og fødsel. Da jeg startede frygtede jeg meget min fødsel. Men alle de emner vi har fået undervisning i, har gjort at jeg slet ikke frygter fødslen længere og er meget mere rolig end nogensinde. Jeg er glad for, at jeg ikke har betalt dyre domme for fødselsforberedelseskurser, da jeg har fået det hele i denne bootcamp pakke, og til ingen penge. 

  Jeg giver Maria Dior - fertilitet, graviditet og efterfødsel, de varmeste anbefalinger, og håber at alle gravide og kommende gravide vil give sig selv denne unikke gave, og komme på sådan et forløb."

 • Træning for gravide

  Fit moms 2 be bootcamp - deltager

  " Graviditetsbootcampen Fit moms 2 be hos Maria Dior er intet mindre end fantastisk! Forløbet strækker sig over 12 uger og er en kombination af fødselsforberedelse og træning. Maria har lært mig, at det ikke er farligt at få sved på panden og presse sig selv under graviditeten.

  Jeg anbefaler alle gravide denne bootcamp, og jeg er den første til at melde mig på efterfødselstræning hos Maria Dior."

 • Træning for gravide

  Fit moms 2 be bootcamp - deltager

  "Fit moms 2 be bootcampen er fantastisk!

  Udover selve træningen, bliver der også gennemgået kost, vejrtrækningsøvelser, amning, fif til før, under og efter fødsel osv.

  Jeg føler virkelig, at man bliver godt klædt på, til den nye hverdag, man går i møde. Maria sørger altid for at vi yder optimalt og korrekt - kan helt sikkert anbefales!"