Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Velkommen til Baby Akademiet - dit skræddersyede univers for alt det, du har brug for som nybagt forælder!

Vi er her for at støtte dig i hver eneste milepæl på din rejse som forælder, lige fra graviditet til barsel og ud over. Vores erfarne eksperter og specialister inden for graviditet, fødsel, amning, spædbarnspleje og meget mere står klar til at give dig de bedste råd og værktøjer til at skabe en sund, tryg og glad start på din families liv. Så tøv ikke med at udforske vores omfattende ressourcer og tjenester, og lad os sammen skabe en uforglemmelig rejse ind i forældreskabets vidunderlige verden!

Velkommen til
dit univers

KONTAKT MIG

Velkommen!

Vi vil så gerne klæde dig på med faglig viden omkring din graviditet, baby og barsel

Læs vores seneste artikler

LÆS MERE

I overgangen mellem årstiderne står mange forældre over for en udfordring, der kan synes lille, men som i virkeligheden har stor betydning for familiens daglige trivsel: skiftet fra vintertid til sommertid. 

For selvom det for mange markerer starten på lysere tider og længere dage, kan dette skift ofte forstyrre den skrøbelige søvnrytme hos de mindste medlemmer af familien – vores babyer og børn. Jeg, Maria fra Baby Akademiet, har i min tid vejledt utallige forældre gennem denne årlige overgang, og jeg ved, hvor stor en kilde til frustration det kan være. Ikke kun fordi det påvirker den hårdt tilkæmpede søvn, men også fordi det kan virke som endnu en udfordring i den allerede komplekse opgave, det er at være nogens forældre. 

LÆS MERE

Denne udstyrsguide er tilblevet på baggrund af mine mange års erfaring som ammevejleder. Jeg kommer til at guide dig med udgangspunkt i, hvad jeg ved, virker godt til amning. 

LÆS MERE

Du har sikkert hørt, at det er vigtigt, at din baby tømmer brystet, inden han / hun eventuelt lægges til det andet bryst. Og at det er vigtigt, at din baby ligger længe nok ved brystet til også at få den mere fede mælk, der kommer til sidst i amningen.

Amning

Din komplette guide til delte mavemuskler og genoptræning efter fødslen. 

Rebozo-workshop med øvelser og guides til fødslen.

Ebog med videoguides til den første måned med en lille ny.

Yoga-øvelser, mindfulness
og en guide til fødselsforberedelse. 

Opskrifthæfte med 20 sunde, nemme opskrifter til din graviditet.

Online mini-forløb: Kom i gang med træning under graviditeten.

Online minikursus: Fri for smerter under graviditeten.

Din komplette guide til træning og sundhed under graviditeten.

Rabatkodehæfte med unikke rabatter til vores skønne samarbejdspartnere.

Et univers af viden om udstyr til din graviditet og barsel.

Ammeforberedelses-
workshop m. jordemoder.

Din guide til vitaminer og mineraler under graviditeten.

3. trimester

2. trimester

1. trimester

Efter fodslen

Alt du får med i det essentielle graviditets- og baby forløb

Din guide til mindfulness som mor.

Sunde vaner og næringsrige måltider - opskrifter til baby.

Babymassage med mor
og far.

Stop natteroderiet, evige putninger og powernaps -
3 dages online minikursus.

Kom i gang med træning efter fødslen - 3 dages online minikursus.

Opstart på fast føde - opskriftshæfte og informationsguide til det første måltid.

Opskriftshæfte med sunde snacks til barselshverdagen.

5 ammeudfordringer og 3 løsninger - video serie.

Din guide til træning efter fødslen - ebog.

Babymotorik og bevægelse - en guide med øvelser.

Leg dig stærk - motorik og bevægelse for mor og baby.

Babymanualen til nybagte forældre.

6-9 mdr

3-6 mdr

0 - 3 mdr

Under graviditeten

Alt du får med i det essentielle graviditets- og baby forløb

Lyt med på podcasten →

En podcast, der meget hurtigt er blevet mit hjertebarn. Ikke kun fordi jeg freaker lidt over, at sidde sammen med de influencere så mange af os følger med hos, men også fordi jeg ved, at jeg er med til at få et smil på læben over alle de skøre oplevelser vi har som mødre. 

Vi går rundt med hver vores erfaring, opfattelse og fortælling. Jeg synes det er helt fantastisk, at en podcast kan rumme så meget liv - og jeg håber du bliver ligeså vild med den som jeg er! 
// Maria Dior

Morsomhed & Tankestreger 

Er du til podcast?

Køb nu

Kom Af med Delte Mavemuskler

Et 4 ugers træn-med forløb hvor du, som har født og som oplever en svækket kernemuskulatur, delte mavemuskler eller smerter i lænd/skuldre bliver guidet og trænet til at kunne holde til livet som mor uden gener og ubehag. 

Hos Baby Akademiet tilbyder vi en række online kurser og forløb, der er skræddersyet til at hjælpe dig med at forberede dig på forældreskabet. Uanset om du er en førstegangsforælder eller en erfaren forælder, har vi kurser, der er designet til at hjælpe dig med at forstå de forskellige aspekter af forældreskabets rejse, såsom graviditet, fødsel, amning, spædbarnspleje og meget mere.

Vores kurser er udviklet af vores team af erfarne specialister og fagfolk, og de giver dig adgang til pålidelige og opdaterede oplysninger, der kan hjælpe dig med at skabe en sund, tryg og glad start på din families liv. Ved at udforske vores online kurser og forløb kan du få de færdigheder og den viden, der er nødvendig for at træffe informerede beslutninger om din families sundhed og trivsel.

ONLINE KURSER

01.

Køb nu

smart amning

Vores SMART amning kursus tilbyder dig tryghed og viden, lige fra forberedelse under graviditeten til konkrete løsninger på eventuelle udfordringer undervejs. Få amningen til at fungere problemfrit fra den allerførste amning med vores målrettede, assisterede, og ressourcefyldte teknikker. 

02.

Udforsk webshoppen

Baby Akademiet har en webshop med udvalgte produkter, som er mere need to have, end nice to have! Vi har bestemt ikke alt, men vi har det vigtige. Og de bedste brands! Og nåjo - så har vi selvfølgelig også de absolut bedste priser på FRIGG sutterne! 

Webshop

Alt alle burde forkæles med 

Vi har brugt LANG tid på, at finde sammen med vores samarbejdspartnere. Vi har brugt endnu længere tid på, at teste deres produkter og ydelser af. Herunder finder du vores absolut favorit produkter - og brands indenfor de kategorier der spiller en roller under og efter graviditeten.

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!