Smertefri
Graviditet
på 4 uger

Forebyg og behandl
bækkengener under graviditeten

Skår i glæden

Mærker du allerede gener og smerter under din graviditet?

Z

Du får ondt i dit bækken og din lænd i løbet af dagen

Z

Du føler dig allerede begrænset af din krop

Z

Du har svært ved at overskue resten af graviditeten

Z

Du frygter en sygemelding

Z

Du er i tvivl om, hvad du kan gøre for at mildne dine smerter

Så er det på tide

At tage kontrollen

DU KAN SELV SKABE DEN GRAVIDITET UDEN SMERTER, SOM DU DRØMMER OM

Korrekt træning kan hjælpe til markant færre graviditetsrelaterede smerter.

Ved at styrke musklerne omkring dit bækken og genetablere en stærk kernemuskulatur, kan du opnå en smertefri graviditet.

Med mange års erfaring og uddannelser i bagagen er jeg klar til at hjælpe dig til at opnå en drømmegraviditet og fødsel.

80 % af alle gravide oplever smerter og gener i bækken og lænd under graviditeten. Det er synd og skam, for en graviditet bør handle om forventningens glæde og ikke om frygt for smerterne. At du allerede oplever smerter, behøver heldigvis ikke betyde, at du skal affinde dig med dem resten af graviditeten.

Online Kursus

Smertefri graviditet på 4 uger

Træn dine smerter væk – for dig der vil behandle eller forebygge bækkensmerter.

Over de næste 4 uger vil du få viden, træninger og hjælp til at behandle dine smerter, så du kan føle dig tryg og klar til at få styr på dine bækkengener én gang for alle.

Du får adgang til dit kursus med det samme og vil over de næste 4 uger få adgang til en ugentlig træning og en masse andet lækkert indhold, som alt sammen hjælper dig godt på vej mod en graviditet med mere glæde og færre bekymringer.

Dette får du med

Det dybe kerneprincip

En grundig gennemgang af korrekt kerneaktivering, så du kan få genetableret og vedligeholdt forbindelsen til din kerne.

4 træninger

En gang om ugen de næste fire uger, vil du få adgang til en ny træning, som er lavet specifikt for at styrke din krop lige dér, hvor den trænger mest til det.

Hvile og ro

Har du svært ved at gennemskue, hvornår du bør slappe af? Jeg guider dig til, hvornår og hvordan du bedst hviler og får afspændt dit bækken.

4 daglige øvelser

Du får 4 daglige øvelser, som styrker dit bækken. Det tager ikke lang tid at lave øvelserne, men laver du dem dagligt, vil du hurtigt mærke en markant forskel.

Viden om bækkengener

Jeg lærer dig alt, du skal vide om bækkengener, hvorfor de opstår, og hvordan du kommer af med dem.

Knibesekvenser

Bliv en mesterkniber med disse 2 knibesekvenser, som dit bækken vil elske dig for. En stærk bækkenbund er guld værd under graviditet og fødsel.

Sådan bruger du din krop

Du får min guide til, hvordan du bedst bruger din krop i løbet af dagen, så du undgår dumme bevægelser, der kan forværre dine smerter.

Manuel terapi

Du får tre massageteknikker, som du kan få din partner eller en veninde til at udføre på dig. Teknikkerne løsner op i spændinger omkring dit bækken og kan være en dejlig lindring og et godt supplement til træningen.

Hvad koster det?

Smertefri graviditet på 4 uger

Pris: 369,-

På dette kursus får du alle redskaberne til at skabe dig en smertefri graviditet. 

Du får en ugentlig træningssekvens, og øvelser du bør lave dagligt. Jeg lærer dig også at træne din bækkenbund med knib, og jeg guider dig til, hvordan du skal bruge din krop i løbet af dagen. 

Derudover får du en masse viden om din gravide krop, og jeg lærer jeg dig nogle teknikker i manuel terapi, til når du trænger til at lindre dine bækkensmerter.

HAR DU NOGLE

SPØRGSMÅL?

Måske du sidder og brænder inde med et spørgsmål?

Jeg har samlet de oftest stillede spørgsmål til dig her. Hvis du ikke finder dit svar her, er du altid velkommen til at kontakte mig. Tryk blot på mit hoved ovre i siden af skærmen!

1. Jeg har ikke ondt, kan jeg stadig bruge kurset?

Ja, det kan du sagtens. Kurset kan hjælpe dig med at forebygge gener senere i graviditeten, og samtidig forberede din krop på den forestående fødsel. Uanset om du allerede oplever smerter eller ej, vil kurset give dig de bedste forudsætninger for en god graviditets- og fødselsoplevelse.

2. Hvad hvis jeg allerede er sygemeldt?

Hvis du allerede er sygemeldt kan du med fordel begynde på programmet. En sygemelding er som oftest til at forhindre dig i at gøre ondt værre. Derfor vil det være absolut min anbefaling at du selv forsøger at få kontrol over situationen ved at styrke din kerne og dit bækken. Det gælder også dig der er sengeliggende under din sygemelding. De blide øvelser vil være en rigtig god start, sammen med manuel terapi, hvorefter du vil kunne arbejde stille og roligt med de andre øvelser som har til formål at forebygge forværring af din situation. Når det er sagt, vil jeg også tilføje, at jeg føler med dig, og ønsker dig den bedste oplevelse resten af din graviditet.

3. Hvor lang tid har jeg adgang til materialet?

Du har adgang til dit materiale for altid. DVS, at du kan dowloade det meste af dit materiale, og det du ikke kan downloade ligger tilgængelig for dig i minimum 12 måneder. Du får en mail 2 måneder inden du mister adgang, så du kan nå at hente dit materiale inden det forsvinder fra dit medlemsområde.

4. Hvordan får jeg adgang?

Når du har investeret i kurset, får du adgang til dit kursus på vores medlemsportal i “Simplero”. Det kan du tilgå fra alle dine enheder, og du får adgang til kurset med det samme. Du får også tilsendt et login i din indbakke.

Har du et spørgsmål som ikke blev besvaret her, så “Snak med mig” i nederste højre hjørne af din skærm for at stille et spørgsmål!