Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

For mig er det supervigtigt at have mål i livet. Det gør, at jeg altid kan handle på baggrund af, hvad mine drømme er. 

Jeg er et konkurrencemenneske. For det meste konkurrerer jeg med mig selv, men nogle gange også med andre. Oftest uden at de ved det. 

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har! 

 

Jeg skriver altid mine mål ned og har dem med mig overalt. 

Ifølge flere forskere, er det de mål, vi ofte kigger på og læser, som vi får ind i underbevidstheden, og som vores tanker arbejder på at opnå. Vi har brug for at visualisere vores mål. Vi skal forestille os, vi allerede har nået målene, og derefter lægge mærke til og fortælle os hvordan vi har det, når vi har nået vores mål. Det kan for eksempel være, at der på min liste står – tabe 10 kg. 

Jeg skal så forestille mig, at jeg har tabt mine 10 kilo og lægge mærke til, hvordan jeg har det, forestille mig hvordan jeg ser ud, og hvad jeg føler. Dette skal jeg gøre minimum 2 gange om dagen.

Jeg læser mine mål igennem morgen og aften. På den måde minder jeg mig selv om, hvad mine mål er, og hvad jeg skal gøre for at nå dem. Det holder mig på sporet, og gør at jeg kan træffe de rigtige beslutninger i løbet af dagen. 

Jeg sørger for at lave helmål og delmål. 

Til hvert store mål er der minimum 5 små mål. Jeg fejrer de små mål, og så er jeg mere positiv, når jeg også bliver belønnet med ros, over at jeg når de små mål på vejen mod de store mål. 

 

Jeg er så specifik som mulig. 

Vage mål er ikke gode nok. Et mål der hedder: jeg vil gerne tabe mig, vil aldrig få dig helt i mål. I stedet skal dit mål være: inden 1. august 2019 kl 12.00 skal jeg veje 65 kg. Det er et specifikt tal, en specifik dato, og noget du kan se, om du er nået i mål med. 

Jeg er realistisk. 

Selvom jeg ofte gerne vil have, jeg når mine mål på 1 dag, skal de være realistiske. Ellers ved ens underbevidsthed på forhånd, at man ikke vil komme til at nå sine mål. Derfor sætter jeg mål, jeg ved, jeg bliver nødt til at arbejde for at nå, men som kan lade sig gøre. Det er også meget mere motiverende. 

Jeg sørger for, at min motivation kommer indefra. 

Jeg er ligeglad med, hvad andre gerne vil have, jeg når i mål med. I længden vil jeg ikke få noget ud af det. Det er vigtigt, at jeg er motiveret indefra af mine egne ønsker og lyster. Jeg vil ikke nå mit mål, hvis det er fordi min kæreste gerne vil have, jeg taber mig. Så er det måske motiverende, fordi man jo ønsker at se godt ud for sin kæreste, men hvis motivationen ikke opstår på baggrund af mine kerneværdier, vil det være svært at holde motivationen i længden. 

Jeg sender en ugentlig rapport til mit støtte-panel.

Jeg har lavet mit eget støttepanel. Det består af de personer, der står mig nærmest, som jeg ved vil støtte mig og følge op på mig. Hver uge skriver jeg en kort rapport over, hvordan ugen er gået, hvordan jeg har handlet mod at opnå mine mål, og hvad der måske ikke er gået så godt. Jeg skriver også, hvordan min motivation er, og hvad jeg skal gøre næste uge for at komme endnu tættere på mit mål. Jeg får altid en påmindelse fra mindst én fra mit støtte-panel, hvis jeg ikke har skrevet et ”check-in”. Der er også studier, der viser, at de mennesker der daglig læser sine mål igennem, visualiserer og skal rapportere til andre, har 75 % større chance for at nå sine mål. 

Jeg har lavet et visionboard

Jeg har et visionboard der hænger på mit kontor og i min stue. På den måde ser jeg det hver dag, og bliver konstant mindet om de ting i livet jeg gerne vil opnå. De kloge hoveder siger, at man ikke skal tænke så meget på, hvordan man kommer derhen, bare på hvad man virkelig vil opnå i livet. Så det prøver jeg at fokusere på hver dag.

Affirmationer 

Der var et tidspunkt, hvor jeg brugte affirmationer, men efter at have læst ”the secret code to success” har jeg droppet dem, og stiller i stedet for mig selv mig selv ”afformationer”. Det er spørgsmål som min hjerne vil svare på – og så finder jeg i min underbevidsthed svarene, på de spørgsmål jeg stiller mig selv. Det kan for eksempel være: hvorfor er jeg så god til at tabe mig? I stedet for: jeg taber mig så nemt – hvor man ofte vil tænke – ”sikke noget vås” efter man har gentaget den sætning 120 gange til sig selv i spejlet. 

Jeg planlægger og forbereder mig.

Jeg sørger for at planlægge mine handlinger i forhold til målene. Det er vigtigt for mig at sætte tid af til at kunne nå dem. Derfor sørger jeg for at være så forberedt som muligt, så jeg ikke står i en situation, hvor jeg bliver nødt til at handle udenom mine mål. 

 

For mig er det supervigtigt at have mål i livet. Det gør, at jeg altid kan handle på baggrund af, hvad mine drømme er. 

Jeg er et konkurrencemenneske. For det meste konkurrerer jeg med mig selv, men nogle gange også med andre. Oftest uden at de ved det. 

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har! 

 

Jeg skriver altid mine mål ned og har dem med mig overalt. 

Ifølge flere forskere, er det de mål, vi ofte kigger på og læser, som vi får ind i underbevidstheden, og som vores tanker arbejder på at opnå. Vi har brug for at visualisere vores mål. Vi skal forestille os, vi allerede har nået målene, og derefter lægge mærke til og fortælle os hvordan vi har det, når vi har nået vores mål. Det kan for eksempel være, at der på min liste står – tabe 10 kg. 

Jeg skal så forestille mig, at jeg har tabt mine 10 kilo og lægge mærke til, hvordan jeg har det, forestille mig hvordan jeg ser ud, og hvad jeg føler. Dette skal jeg gøre minimum 2 gange om dagen.

Jeg læser mine mål igennem morgen og aften. På den måde minder jeg mig selv om, hvad mine mål er, og hvad jeg skal gøre for at nå dem. Det holder mig på sporet, og gør at jeg kan træffe de rigtige beslutninger i løbet af dagen. 

Jeg sørger for at lave helmål og delmål. 

Til hvert store mål er der minimum 5 små mål. Jeg fejrer de små mål, og så er jeg mere positiv, når jeg også bliver belønnet med ros, over at jeg når de små mål på vejen mod de store mål. 

 

Jeg er så specifik som mulig. 

Vage mål er ikke gode nok. Et mål der hedder: jeg vil gerne tabe mig, vil aldrig få dig helt i mål. I stedet skal dit mål være: inden 1. august 2019 kl 12.00 skal jeg veje 65 kg. Det er et specifikt tal, en specifik dato, og noget du kan se, om du er nået i mål med. 

Jeg er realistisk. 

Selvom jeg ofte gerne vil have, jeg når mine mål på 1 dag, skal de være realistiske. Ellers ved ens underbevidsthed på forhånd, at man ikke vil komme til at nå sine mål. Derfor sætter jeg mål, jeg ved, jeg bliver nødt til at arbejde for at nå, men som kan lade sig gøre. Det er også meget mere motiverende. 

Jeg sørger for, at min motivation kommer indefra. 

Jeg er ligeglad med, hvad andre gerne vil have, jeg når i mål med. I længden vil jeg ikke få noget ud af det. Det er vigtigt, at jeg er motiveret indefra af mine egne ønsker og lyster. Jeg vil ikke nå mit mål, hvis det er fordi min kæreste gerne vil have, jeg taber mig. Så er det måske motiverende, fordi man jo ønsker at se godt ud for sin kæreste, men hvis motivationen ikke opstår på baggrund af mine kerneværdier, vil det være svært at holde motivationen i længden. 

Jeg sender en ugentlig rapport til mit støtte-panel.

Jeg har lavet mit eget støttepanel. Det består af de personer, der står mig nærmest, som jeg ved vil støtte mig og følge op på mig. Hver uge skriver jeg en kort rapport over, hvordan ugen er gået, hvordan jeg har handlet mod at opnå mine mål, og hvad der måske ikke er gået så godt. Jeg skriver også, hvordan min motivation er, og hvad jeg skal gøre næste uge for at komme endnu tættere på mit mål. Jeg får altid en påmindelse fra mindst én fra mit støtte-panel, hvis jeg ikke har skrevet et ”check-in”. Der er også studier, der viser, at de mennesker der daglig læser sine mål igennem, visualiserer og skal rapportere til andre, har 75 % større chance for at nå sine mål. 

Jeg har lavet et visionboard

Jeg har et visionboard der hænger på mit kontor og i min stue. På den måde ser jeg det hver dag, og bliver konstant mindet om de ting i livet jeg gerne vil opnå. De kloge hoveder siger, at man ikke skal tænke så meget på, hvordan man kommer derhen, bare på hvad man virkelig vil opnå i livet. Så det prøver jeg at fokusere på hver dag.

Affirmationer 

Der var et tidspunkt, hvor jeg brugte affirmationer, men efter at have læst ”the secret code to success” har jeg droppet dem, og stiller i stedet for mig selv mig selv ”afformationer”. Det er spørgsmål som min hjerne vil svare på – og så finder jeg i min underbevidsthed svarene, på de spørgsmål jeg stiller mig selv. Det kan for eksempel være: hvorfor er jeg så god til at tabe mig? I stedet for: jeg taber mig så nemt – hvor man ofte vil tænke – ”sikke noget vås” efter man har gentaget den sætning 120 gange til sig selv i spejlet. 

Jeg planlægger og forbereder mig.

Jeg sørger for at planlægge mine handlinger i forhold til målene. Det er vigtigt for mig at sætte tid af til at kunne nå dem. Derfor sørger jeg for at være så forberedt som muligt, så jeg ikke står i en situation, hvor jeg bliver nødt til at handle udenom mine mål. 

 

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!