Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

om mig

kontakt

terminsgrupper

mediekit

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Hejsa!

Naviger

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med i kulisserne, og håber du nyder at bruge tid på mit site!

Sådan kombinerer jeg træning med familielivet

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Mit familieliv, min træning

Jeg elsker at træne. Det kommer ikke bagpå jer der kender mig. Før trænede, jeg for at se ud på en specifik måde. Det har jeg droppet for længe siden. Nu træner jeg udelukkende fordi, jeg nyder at mærke mælkesyren i kroppen, at blive presset til jeg kender blodsmagen i munden, og at koble helt af og fornye min energi. Og energi har jeg virkelig brug for med 3 små børn og en virksomhed der skal passes.

Alligevel har jeg mødt en del udfordringer, når det kommer til at finde tid til at træne efter jeg blev mor. I de komercielle fitnesscentre her i Aarhus er det umuligt at tage børnene med, når de vokser ud af liften. Klassisk efterfødselstræning der primært bliver brugt på gulvet med en pilatesbold, har heller ikke været min kop the. Samtidig har jeg haft et ønske om at kunne få træningen klaret fra morgenstunden af, da det er det der giver mig mest energi og den absolutte bedste start på dagen.

“Jeg har altid fået mest ud af træningen, når jeg har kunnet komme afsted alene..”

Det med at skulle holde øje med 3 børn samtidig med at jeg skulle passe min træning, har ofte endt ud i leg og alt for mange pauser. Derfor har vi prioriteret at jeg får lov til at træne 1 gang alene i løbet af dagen som minimum. Den træning ligger allrede kl 05.15-06.15. ja, det er hvad jeg kalder morgentræning.

Jeg cykler derefter hjem og henter børnene, som min dejlige mand har gjort klar til at blive afleveret. Så cykler jeg 10 km for at aflevere dem og møde på arbejde.

Nogle dage når jeg at lægge et træningspas ind inden, jeg skal på jernhesten for at hente ungerne igen. Andre dager gør jeg ikke, og det er de dage vi typisk skal til fit family bootcamp, ud på en legeplads, eller hvor vi klarer træningen sammen derhjemme.

 

 

Vi vil gerne være aktive sammen

Under min barsel med Matheo gik jeg til fit moms bootcamp (efterfødsels træning) 2 dage i ugen. Det var en fed måde at være sammen på, samtidig med at vi begge udviklede os og blev bedre motorisk. Det er bare lidt sværere at administrere, hvis man ikke er så heldig at have et job som mit, at få træningen klaret i dagtimerne. Derfor kommer jeg med de bedste råd til dig, der ønsker at træne for at blive stærkere og gladere, men som ikke ønsker at lægge dit træningspas midt i familiehyggen, aftensmaden eller i putningen;

  1. Træn om morgenen inden du skal møde. Enten kan du stå op inden solen gør, og træne for dig selv med et program. Eller så kan det henne, at du kan organisere det sådan at din bedre halvdel afleverer børnene de 2-3 gange i ugen du ønsker at træne.
  2. Træn om aftenen efter puttetid. Dette er et populært koncept hos vores bootcampere. Vi har nemlig valgt at lægge træningen efter puttetid (læs: kl 20.00) så du ikke går glip af de få, dyrebare timer med dit barn efter institutionstid. Samtidig er det ideelt til dig der ikke rigtig får lavet noget, når du selv er afsted, og som bliver motiveret af andre. Det er super godt til dig der er mor, uanset hvor gamle dine børn er, og som ønsker en kompetent instruktør og gode øvelser der tager sig af de problematikker, vi mødre møder efter graviditeter.
  3. Træn sammen som familie, lige inden aftensmad. Hvis du pakker din træningstaske, kan du tage af sted direkte efter arbejde. Vi har nemlig lavet et koncept som tillader forældre med små børn at træne sammen. Konceptet byder på øvelser for både mor og far, samt udfordringer for børn op til 5 år. Det er kvalitetstid på højt niveu. Det er simpelthen en fremragende måde at tilbringe tid på som familie, og være sundere sammen.
  4. Træn derhjemme og inkluder børnene. Jeg kender ikke én mor, der aldrig har lidt dårlig samvittighed, over alt den tid børnene bruger på ipadden eller foran fjernsynet, mens maden skal laves og ærinder klares. Tiden vi har med vores børn er dyrebar, og derfor er jeg tosset med ideen om at træne sammen med dem.

Mit familieliv, min træning

Jeg elsker at træne. Det kommer ikke bagpå jer der kender mig. Før trænede, jeg for at se ud på en specifik måde. Det har jeg droppet for længe siden. Nu træner jeg udelukkende fordi, jeg nyder at mærke mælkesyren i kroppen, at blive presset til jeg kender blodsmagen i munden, og at koble helt af og fornye min energi. Og energi har jeg virkelig brug for med 3 små børn og en virksomhed der skal passes.

Alligevel har jeg mødt en del udfordringer, når det kommer til at finde tid til at træne efter jeg blev mor. I de komercielle fitnesscentre her i Aarhus er det umuligt at tage børnene med, når de vokser ud af liften. Klassisk efterfødselstræning der primært bliver brugt på gulvet med en pilatesbold, har heller ikke været min kop the. Samtidig har jeg haft et ønske om at kunne få træningen klaret fra morgenstunden af, da det er det der giver mig mest energi og den absolutte bedste start på dagen.

“Jeg har altid fået mest ud af træningen, når jeg har kunnet komme afsted alene..”

Det med at skulle holde øje med 3 børn samtidig med at jeg skulle passe min træning, har ofte endt ud i leg og alt for mange pauser. Derfor har vi prioriteret at jeg får lov til at træne 1 gang alene i løbet af dagen som minimum. Den træning ligger allrede kl 05.15-06.15. ja, det er hvad jeg kalder morgentræning.

Jeg cykler derefter hjem og henter børnene, som min dejlige mand har gjort klar til at blive afleveret. Så cykler jeg 10 km for at aflevere dem og møde på arbejde.

Nogle dage når jeg at lægge et træningspas ind inden, jeg skal på jernhesten for at hente ungerne igen. Andre dager gør jeg ikke, og det er de dage vi typisk skal til fit family bootcamp, ud på en legeplads, eller hvor vi klarer træningen sammen derhjemme.

 

 

Vi vil gerne være aktive sammen

Under min barsel med Matheo gik jeg til fit moms bootcamp (efterfødsels træning) 2 dage i ugen. Det var en fed måde at være sammen på, samtidig med at vi begge udviklede os og blev bedre motorisk. Det er bare lidt sværere at administrere, hvis man ikke er så heldig at have et job som mit, at få træningen klaret i dagtimerne. Derfor kommer jeg med de bedste råd til dig, der ønsker at træne for at blive stærkere og gladere, men som ikke ønsker at lægge dit træningspas midt i familiehyggen, aftensmaden eller i putningen;

  1. Træn om morgenen inden du skal møde. Enten kan du stå op inden solen gør, og træne for dig selv med et program. Eller så kan det henne, at du kan organisere det sådan at din bedre halvdel afleverer børnene de 2-3 gange i ugen du ønsker at træne.
  2. Træn om aftenen efter puttetid. Dette er et populært koncept hos vores bootcampere. Vi har nemlig valgt at lægge træningen efter puttetid (læs: kl 20.00) så du ikke går glip af de få, dyrebare timer med dit barn efter institutionstid. Samtidig er det ideelt til dig der ikke rigtig får lavet noget, når du selv er afsted, og som bliver motiveret af andre. Det er super godt til dig der er mor, uanset hvor gamle dine børn er, og som ønsker en kompetent instruktør og gode øvelser der tager sig af de problematikker, vi mødre møder efter graviditeter.
  3. Træn sammen som familie, lige inden aftensmad. Hvis du pakker din træningstaske, kan du tage af sted direkte efter arbejde. Vi har nemlig lavet et koncept som tillader forældre med små børn at træne sammen. Konceptet byder på øvelser for både mor og far, samt udfordringer for børn op til 5 år. Det er kvalitetstid på højt niveu. Det er simpelthen en fremragende måde at tilbringe tid på som familie, og være sundere sammen.
  4. Træn derhjemme og inkluder børnene. Jeg kender ikke én mor, der aldrig har lidt dårlig samvittighed, over alt den tid børnene bruger på ipadden eller foran fjernsynet, mens maden skal laves og ærinder klares. Tiden vi har med vores børn er dyrebar, og derfor er jeg tosset med ideen om at træne sammen med dem.

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter en graviditet. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditet, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Lær mere om mig

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online amme-forberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Hver uge leverer vi gode tips, anbefalinger, små snutter med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!