Tid: 30 min
2 personer
Ingredienser:
1 økologisk lime
2 fed hvidløg
Ekstra jomfruolivenolie havsalt
2 rødtungefileter
300 g. Broccoli
Koldpresset rapsolie
Friskkværnet sort peber
1⁄2 rød peber i tern
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær limefrugten i halve og i fine skiver.
Pil hvidløgsfed, og skær dem i fine skiver på et mandolinjern.
Steg dem gyldne i olivenolie på en lille pande, og læg chipsene på et stykke fedtsugende papir.
Giv dem et let drys salt.
Skær tomaterne i halve, og læg dem i et ovnfast fad. Gå fisken efter for ben, og læg dem i et ovnfast fad på et stykke bagepapir.
Bag tomater og fisk i ovnen i 10 minutter.
Gør broccolien i stand, læg den i en gryde, drys let med salt, dryp med rapsolie, og hæld kogende vand over. Kog op lige inden servering, og dræn kålen.
Anret fisken med lime, hvidløg og friskkværnet peber samt tomater med hvidløg, rødpeber i tern og broccoli ved siden af.
Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til mødre” her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments