Forberedelsestid: 10 min
“Bagetid”: 4 timer
1 kage
Ingredienser:
Bund:
100 gr. friske dadler – husk at fjerne stenen
2 spsk. chiafrø
2 spsk. kokosmel (groft)
2 spsk. mandelmel
1 spsk. koksolie
2 spsk. kakao
1 banan
2 modne avocadoer
1 tsk. Vaniljepulver
2 spsk. chrunchy peanutbutter
Topping:
100 gr. Philadelphia naturel
1 spsk. kokossukker
80 gr. Friske bær
1 tsk honing
Fremgangsmåde:
- Put dadler, kokosolie, avocado og banan i en foodprocessor. Kør foodprocessoren til alle ingredienser er godt blandet til en ensformig masse.
- Tilsæt derefter de resterende ingredienser lidt efter lidt, mens foodprocessoren kører på middel niveau.
- Fordel dejen i en kageform – jeg har valgt små kageforme, men det er helt op til dig.
- Stil dejen på køl i minimum 4 timer – gerne over natten.
- Pisk philadelphia, kokossukker og honning sammen i en skål til det hele er godt blandet.
- Tilføj topping på de afkølede raw cakes – velbekomme!
+ Vis kommentarer
- Hide Comments