fbpx

Kære gravide kvinde Du er ved at gro et lille menneske inde i din mave – Det er ok ikke at have det helt samme overskud som før! Vi har derfor lavet en printvenlig madplan til dig til 1 uges aftensmad, så du forhåbentlig kommer lidt nemmere om dén del 🙂 Madplan til gravide

Er du preggers? Gravid? Eller drikker du bare ikke rigtig alkohol? Så kan jeg glæde dig med, at jeg har lavet 4 alkoholfrie cocktails, som nok især er lækre her i sommerperioden.  Jeg har prøvet mig frem, både med og uden alkohol. Haha. Og disse er dem, jeg vil sige både har den bedste smag […]

Prøv denne lækre hindbærcheesecake, der smager af sol og sommer, og som altid falder i god jord hos gæsterne.

Jeg har samlet 4 af de lækreste smoothies, jeg kender. De er både gode at nyde en varm sommerdag eller som et godt alternativt til et mellemmåltid. Og så falder de i god jord hos ungerne. Win-win kalder jeg det.

Kender du det der med, at man har masser af tid, når man er gået fra arbejdet men endnu ikke har født? Well – den tid får du aldrig tilbage igen, og derfor er det med at udnytte den! Du får derfor her 4 lækre opskrifter, du kan lave inden fødslen. På den måde er der lidt lækkert i fryseren, når dagene kører i et, og der kommer uanmeldte barselsgæster!

Andre end mig, der ikke længere har tid til at fokusere på sin egen morgenmad? Så prøv disse 4 måltider, der kun tager 5 min at lave!

E-bogen “Share a bite with me!” er udviklet på økologiske produkter fra Urtekram med den gravide kvinde for øje. Dermed er alle fødevarer og sammensætninger nænsomt udvalgt for at optimere din kost som gravid.

I en travl hverdag kan det nogen gange være rart ikke at selv at skulle stå for at udtænke aftensmåltiderne. Vi har lavet 1 uges lækker madplan til jer mødre, der kunne bruge lidt ny og lækker inspiration.

Lækre sukkerfri kaffe- og chokolade cupcakes som du kan nyde med lidt bedre samvittighed. Spis dem til eftermiddagskaffen eller servér dem for din mødregruppe.

Disse knækbrød med forskellig pålæg er et rigtig godt budt på nærende og sunde mellemmåltider. Også er de hurtige at lave og smager fantastisk!

Vi har skruet lidt ned for kalorie indholdet og lavet en skøn opskrift på sundere risalamande uden at gå på kompromis med smagen.
Spis du bare anden portion med god samvittighed.

Denne grøntsagsroulade er både imponerende og sund – og så smager den fantastisk! Du får også skovlet en masse grøntsager indenbords, hvilket kroppen bestemt ikke klager over.

Vi har lavet den lækreste opskrift på fyldte peberfrugter. Hele familien kan spise med, og det er en fantastisk måde at få flere grøntsager i hverdagen.

Share This