E-bogen “Share a bite with me!” er udviklet på økologiske produkter fra Urtekram med den gravide kvinde for øje. Dermed er alle fødevarer og sammensætninger nænsomt udvalgt for at optimere din kost som gravid.

Lækre sukkerfri kaffe- og chokolade cupcakes som du kan nyde med lidt bedre samvittighed. Spis dem til eftermiddagskaffen eller servér dem for din mødregruppe.

Disse knækbrød med forskellig pålæg er et rigtig godt budt på nærende og sunde mellemmåltider. Også er de hurtige at lave og smager fantastisk!

Vi har skruet lidt ned for kalorie indholdet og lavet en skøn opskrift på sundere risalamande uden at gå på kompromis med smagen.
Spis du bare anden portion med god samvittighed.

Denne grøntsagsroulade er både imponerende og sund – og så smager den fantastisk! Du får også skovlet en masse grøntsager indenbords, hvilket kroppen bestemt ikke klager over.

Vi har lavet den lækreste opskrift på fyldte peberfrugter. Hele familien kan spise med, og det er en fantastisk måde at få flere grøntsager i hverdagen.

 

Velkommen til vores univers

Her vil vi dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlægs og den nyeste viden. Vi brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier, mod en sundere og stærkere hverdag, og vi glæder os til at inspirerer alle jer derude. Tak fordi i læser med <3

Rikke & Maria

__________________________

Opskrifter

Share This