Prøv denne lækre hindbærcheesecake, der smager af sol og sommer, og som altid falder i god jord hos gæsterne.

Jeg har samlet 4 af de lækreste smoothies, jeg kender. De er både gode at nyde en varm sommerdag eller som et godt alternativt til et mellemmåltid. Og så falder de i god jord hos ungerne. Win-win kalder jeg det.

Kender du det der med, at man har masser af tid, når man er gået fra arbejdet men endnu ikke har født? Well – den tid får du aldrig tilbage igen, og derfor er det med at udnytte den! Du får derfor her 4 lækre opskrifter, du kan lave inden fødslen. På den måde er der lidt lækkert i fryseren, når dagene kører i et, og der kommer uanmeldte barselsgæster!

Andre end mig, der ikke længere har tid til at fokusere på sin egen morgenmad? Så prøv disse 4 måltider, der kun tager 5 min at lave!

E-bogen “Share a bite with me!” er udviklet på økologiske produkter fra Urtekram med den gravide kvinde for øje. Dermed er alle fødevarer og sammensætninger nænsomt udvalgt for at optimere din kost som gravid.

Lækre sukkerfri kaffe- og chokolade cupcakes som du kan nyde med lidt bedre samvittighed. Spis dem til eftermiddagskaffen eller servér dem for din mødregruppe.

Disse knækbrød med forskellig pålæg er et rigtig godt budt på nærende og sunde mellemmåltider. Også er de hurtige at lave og smager fantastisk!

Sundere Risalamande

december 10, 2018 | 0 Kommentarer

Vi har skruet lidt ned for kalorie indholdet og lavet en skøn opskrift på sundere risalamande uden at gå på kompromis med smagen.
Spis du bare anden portion med god samvittighed.

Denne grøntsagsroulade er både imponerende og sund – og så smager den fantastisk! Du får også skovlet en masse grøntsager indenbords, hvilket kroppen bestemt ikke klager over.

Vi har lavet den lækreste opskrift på fyldte peberfrugter. Hele familien kan spise med, og det er en fantastisk måde at få flere grøntsager i hverdagen.

 

Velkommen til vores univers

Her vil vi dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlægs og den nyeste viden. Vi brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier, mod en sundere og stærkere hverdag, og vi glæder os til at inspirerer alle jer derude. Tak fordi i læser med <3

Rikke & Maria

__________________________

Opskrifter

Share This