Maria Dior

Jeg er 26 år og bor i Aarhus sammen med min mand Lasse, vores kongepuddel Jason, vores datter Mila-Melodie som kom til verden den 12. maj 2014, vores søn Nathaniel-Vitus, som kom til verden den 16. november 2015 og Matheo som kom til verden 17 september, 2017. Jeg flyttede til Danmark for 6 år siden, og er oprindelig fra Oslo.

Jeg er meget aktiv og dyrker crossfit, cykler, løber, og forsøger at være så aktiv som muligt mange timer i ugen, både med venner, kollegaer, mine trænere eller mig selv. Jeg elsker at der sker en masse i mit liv, derfor har jeg mange bolde i luften (en gang i mellem lidt for mange). Jeg går op i at have en sund og balanceret livsstil, og jeg har mange mål og visioner for fremtiden – både min egen såvel som min virksomheds.

Jeg elsker mit arbejde og der er intet bedre mig for end at se fremgang i mine klienter, både når det handler om træning i centeret, men mere end alt også når en graviditet pludselig ikke længere er en drøm, men en realitet. Jeg går op i at lære noget nyt hver dag, og jeg forsøger at møde mennesker, hvor de er i sit liv. Jeg har en høj arbejdsmoral og bestræber mig på at balancere træning, arbejde og familie som bedst mulig.

Rikke Præstmark

Jeg er 27 år og bor i Aarhus sammen med min kæreste Marco. Jeg har læst en kandidat i Idræt og Sundhed, med speciale i vægttab og livsstilsændringer. I forbindelse med min uddannelse, har jeg tilbragt et halvt år på New Zealand, hvor jeg har studeret anatomi, coaching, ernæring og personlig træning. Her har jeg tilegnet mig en masse kompetencer, som jeg i høj grad bruger i min hverdag som personlig træner og udøver.

Jeg tidligere gymnast, og elsker at være aktiv. Jeg bruger en stor del af min tid på styrketræning, løb, fleksibilitets og skill træning. Derudover er jeg en stor fortaler for funktionel træning, da træning efter min mening, skal give mening for den enkelte. Vi er alle forskellige og derfor sætter jeg stort fokus på at møde folk, hvor de er i deres hverdag og træningsgang.

Min store passion er at hjælpe folk til at lykkedes med at nå deres mål. Jeg tror på at hårdt arbejde, positivitet og gå på mod er vejen frem i livet. Dette gælder ikke kun for mine kunder, men ligeså meget i min egen hverdag. Jeg elsker at lære og udvikle mig, og jeg bestræber mig på at få det bedste ud af, det jeg måtte arbejde med.

11 + 5 =

Share This