fbpx

Vores Mission

Af mødre til mødre

Vores bootcamps er udviklet med stor faglighed og viden. Vi ønsker at tilbyde kompetente undervisere med stærk faglighed, og din tryghed er vigtigst for os.

På alle vores bootcamps kan du forvente kompetente og motiverende undervisere, kostvejledning, vanearbejde og funktionel træning. Ingen træninger er ens, og vores bootcamps bærer præg af vores specialviden – uanset hvilken bootcamp du skal på.

Du får derfor lov til at møde op som du er, og nyde resultaterne og træningerne sammen med dine hold-kammerater, altsammen uden at du skal bekymre dig om din tryghed og egen viden! Vi kalder det luksus!​

Vælg hvilken bootcamp kategori der passer til dig nedenfor og udforsk de mange muligheder.

Vores Historie

Af mødre til mødre

I oktober 2017 stiftede Maria virksomheden, der siden første spadestik har taget fart i et tempo, vi slet ikke havde turde håbe på.
Behovet for træning for gravide, mødre og familier var og er stadig stort, og vi blev taget godt imod af både kunder og samarbejdspartnere.

I december 2017 blev Rikke ansat, og fra januar 2018 kørte vi på med fuld holdplan for bootcamps og personlig træning. I maj 2018 blev Rikke medejer af virksomheden, der fortsat blomstrede og voksede. I 2019 udvider vi yderligere med tre nye medarbejdere, hvor vi byder velkommen til Maja, Katrine og Sofie.

Vi nyder hver arbejdsdag, og vi elsker den daglige gang i centeret. Vi glæder os til at sprede vores vision og hjælpe flere gravide, mødre og familier mod en sundere og mere aktiv hverdag.

Vores Faciliteter

Tilpasset målgruppen

I vores private studie har vi skab det bedst mulige rum for træning. Du vil opleve en intim atmosfære, hvor der er plads til både børn og voksne. Studiet består af et stort træningsområde, hvor der samtidig er plads til, at babyerne kan boltre sig under træningen. Vi har et bred udvalg af udstyr, herunder romaskiner, kettlebells, håndvægte, vægtstænger, vægtskiver, boxe, wallballs mm.

Vi har et lækkert lille lounge-område indrettet efter familiers behov. Her kan du varme vand til en gratis kop kaffe/the, varme mad i mikrobølgeovnen og give baby mad i en barnestol, eller amme på vores KlipKlap fold-ud-madrasser med ammepuder.

Vi har puslebord på vores toilet, så det er muligt at få skiftet de små. Derudover er der ekstra puslemåtter i loungen.
Vores behandlingsrum/kontor bruges til individuelle samtaler, massage, målinger, vejninger og andet personligt relateret.

Vi har endvidere 2 timers gratis parkering, og barnevognsparkering lige foran indgangen.

Kom ned og se vores lækre faciliteter efter aftale eller i forbindelse med en bootcamp.

Maria Dior

Jeg er Maria Dior.

Først og fremmest er jeg mor til 3, gift med Lasse og iværksætter.

Derefter er jeg uddannet personlig træner og har valgt at specialisere mig indenfor træning af gravide med fokus på forebyggelse af gener i bækkenområdet og behandling af samme.

Jeg blev personlig træner for 7 år siden, fordi jeg ønskede at hjælpe mennesker med at finde glæde ved træning. Dengang handlede det om at se godt ud. Det er ikke mit fokus hos mine klienter længere.

Jeg har nemlig selv erfaret, hvordan det er at se godt ud, men have en krop der ikke kan holde til dagligdagen som mor, fordi den er brændt ud.

Når jeg arbejder med mine klienter, er det derfor vigtig for mig først og fremmest at hjælpe dem med at komme i mål med deres træning. Hvad enten målet er at beholde styrke og kondition under graviditeten, at reducere gener, at kunne håndtere fødslen bedre eller blot at være den bedste udgave af sig selv.

Jeg ved nemlig, at korrekt træning og dybdegående vejledning medfører de vildeste resultater og de gladeste mennesker. Og det er netop dét, der gør, at jeg elsker mit arbejde.
Hvis du har brug for en der

 • – motiverer dig til at nå mål du ikke troede var muligt
 • – har lang erfaring med træning af gravide og kompetencer der støtter op omkring arbejdsmetoden
 • – Giver dig redskaber til at bibeholde din nye livsstil
 • – Strukturerer din træning individuelt tilpasset dig
 • – spreder energi og glæde og fylder dig op med positivitet
 • – Opdaterer sin viden via kurser, uddannelser og selvlæsning
 • – behandler dybdegående og kigger på årsag til problemet, og ikke symptomer på problemet
 • – går en ekstra mil for at se dig få success med din sundhed og træning

Er jeg den perfekte træner for dig!

Jeg arbejder udelukkende med infertile og gravide. Er du blevet mor, skal du derfor vælge én af mine møg dygtige kollegaer!

Rikke Praestmark

Mit navn er Rikke og jeg er medejer af Maria Dior. I øjeblikket er jeg på Barsel med lille Olivia, men du vil ofte finde mig i centeret, hvor jeg selv træner og hygger i loungen. Når jeg tilbage på min pind i foråret 2020, står jeg igen klar til at hjælpe mødre med personlig træning.
Jeg har en kandidat i Idræt og Sundhed, er uddannet Personlig træner og dertil har jeg læst coaching og ernæring på New Zealand.

De mødre jeg hjælper, har ofte et specifikt ønske om hjælp til delte mavemuskler, ondt i ryggen, et vægttab eller opstramning efter en graviditet og fødsel. Kroppen har gennemgået en stor forandring, og det er vigtigt for mig at give dig den bedste, stærkeste og sundeste base i din nye mor-krop. Jeg mener, det er vigtigt at finde den reelle årsag til en eventuel skade og ikke blot symtombehandle. Derfor sørger min træning for at styrke din kernemuskulatur og bækkebund, samtidig med at dit mål er for øje under hele processen. Det er vigtigt for mig at være lyttende og åben, hvilket afspejler sig i min træningsstil. Du vil blive udfordret og presset til hver træning på en kreativ og ikke mindste sjov måde. Det er vigtigt for mig at møde dig på dit niveau for at finde den bedste løsning.

Du skal vælge mig som træner hvis du:

 • Har delte mavemuskler og ønsker hjælp til dette (rectus diastase)
 • Har en svag kernemusklatur
 • Har ondt i ryggen eller lænden
 • Ønsker et vedvarende vægttab og livsstilsændringer
 • Ønsker at blive stærkere
 • Gerne vil strammes op
 • Ønsker en engageret, passioneret og imødekommende træner

Sofie Julsgaard

Mit navn er Sofie. 

Jeg er autoriseret fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus, og er det nyeste skud på stammen ved “Maria Dior”.

Som fagperson kan jeg varetage behandling af alle typer fysioterapeutiske problemstillinger, samt vejlede omkring netop den problematik der gør sig gældende ved dig. 

Mit faglige fokusområde er GynObs. GynObs er et tværdisciplinært felt af fysioterapien som kombinerer viden fra urologisk, gynækologisk og obsterisk terapi – en efteruddannelse jeg færdiggører til April 2020. Qua specialiseringen i GynObs kan jeg give nuanceret rådgivning indenfor underlivs- eller bækkenbundsproblemer, både under og efter graviditet. 

Jeg tilbyder konkrete behandlinger, konsultationer og træningsforløb, som er tilpasset den enkeltes forhistorie, symptomer og fysiske udgangspunkt. 

Du skal kontakte mig hvis du skal have hjælp til:

 • Graviditetsrelaterede smerter, enten under eller efter din graviditet

 • Hovedpine, ryg- eller nakkegener 

 • Individuel specialiseret genoptræning

 • Individuelt behandlingsforløb 

Maja Byriel

Jeg er 29 somre gammel, mor til Alfred på 4 år og Karla på 2 år, gift med Emil og for nyligt flyttet i hus i Odder. Jeg har en kandidat i visuel antropologi og en personlig træner uddannelse fra Træner Akademiet. Hos Maria Dior sidder jeg mest på kontoret og arbejder med vores kommunikation og markedsføring. Derudover underviser jeg på fit moms and baby og fit family bootcamp. Sidst men ikke mindst kan jeg også bookes til personlig træning. Hvis du er fra Odder omegn, kan vi desuden finde ud af personlig træning her, så du ikke behøver at komme helt til Viby.

For mig er det super vigtigt, at relationen imellem os er god. Jeg vil derfor altid gøre mit ypperste for, at møde dig i øjenhøjde og finde frem til, hvordan jeg hjælper lige præcis DIG på den bedste måde.

Når du træner med mig, sammensætter jeg dit træningsprogram på baggrund af en grundig screening af din krop, hvilket indbefatter holdning, skævheder/ubalancer og eventuelle gener. Mit mål er altid at sikre dig en funktionel og stærk krop, der kan holde til moderskabet, og alt hvad det indbefatter. Jeg vil samtidig sørge for at gøre hver træning spændende og udfordrende.

Du skal vælge mig som træner hvis du:

 • Ønsker en personlig træner der er helt nede på jorden
 • Ønsker nærvær og grundig vejledning fra din træner
 • Ønsker en træner der selv er mor og kender til både udfordringer og glæder ved moderskabet
 • Ønsker skræddersyet træning der tager grundigt hånd om lige præcis dine problematikker

Katrine Nygaard Kristoffersen

Kære alle.
Mit navn er Katrine Nygaard Kristoffersen, og min basis uddannelse er Kandidat i Idræt og Sundhed, herefter har jeg en masse forskellige uddannelser i bl.a. forandringsledelse, coaching og manuel terapi. Jeg har arbejdet med gravide -og efterfødselshold de sidste 7 år.
Til dagligt bor jeg i Vejle med min mand og mine to børn på 3 og 1 år.
Jeg har selv været igennem to hårde graviditeter med en hulens masse bækkengener og andre invaliderende gener. Dette har givet mig skubbet til at ville arbejde med behandling og træningsformer som minimerer bækkengener og gør den gravide krop mere stabil, i et fuldstændig skønt, men også ofte udfordrende og ukendt forløb.
Men de to hårde graviditeter førte jo til to dejlige børn, Freja vores ældste pige kom til verden knap to måneder før termin, så det var en noget anderledes start end vores nummer to som blev skudt ud stor og rund efter en 4 timer fødsel sådan nogenlunde til tiden.
Jeg har mærket på min egen krop, hvad det betyder ikke at passe på sig selv og lytte til ens faresignaler, og derfor har jeg igennem de sidste mange år i mit fag prøvet at videregive redskaber som gør, at I derude kan finde ro, balance og glæde i jeres hverdag igen. Det lyder jo næsten sådan helt ligetil, men det er det bestemt ikke, for det kræver viljestyrke og hårdt arbejde at ville sig selv, sin glæde og andres glæde.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig.