Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Kaffe og Chokolade Cupcakes

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Lækre kaffe- og kakaomættede cupcakes – Sukkerfri!

Perfekte til eftermiddagskaffen eller som forkælelse til mødregruppen

 

Ingredienser:

  • 100g smør ved stuetemperatur (eventuelt kokosolie, blødtgjort)
  • 200 gr sukkererstatning fra easis (eller 100g kokossukker)
  • 2 økologiske æg
  • 1 kop afkølet kaffe (brygget)
  • 215 g fuldkornsmel eller 100g majsmel + 120g kokosmel
  • 2 spsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk peanutbutter (kan sløjfes)
  • 4 spsk kakaopulver (uden sukker)

 

Topping:

  • 80 g smør ved rumtemperatur
  • 3 spsk easis flormelis
  • 1 spsk kold kaffe (brygget)
  • 1 spsk karamelsovs fra easis
  • 0,5 dl piskefløde
  • 80 g philadelphia naturel

 

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 175 grader

Find 12 muffinsforme frem

Rør smør og sukker sammen til det er godt plandet og lidt fluffy (ca 2-3 min)

Tilsæt 1 æg ad gangen, mens du rører godt imens og i mellem hver tilsætning

Bland resten af ingredienserne i en separat skål og bland det hele godt sammen

Rør godt rundt i yderligere 2-3 minutter, til det hele er godt blandet

Fordel dejen i formene og bag i ovnen i ca 20 minutter, til der ikke længere hænger dej fast på en kødnål

Lad dem afkøle helt inden du kommer toppingen på.

 

Topping:

Rør smør og philadelphia sammen lidt ad gangen til du har en fast masse uden klumper

Tilsæt resten af ingredienserne lidt efter lidt og til sidst piskefløde som du har pisket på forhånd

Smag eventuelt til med mere kaffe/karamel

Pynt muffins med smør-cremen og nyd!

Lækre kaffe- og kakaomættede cupcakes – Sukkerfri!

Perfekte til eftermiddagskaffen eller som forkælelse til mødregruppen

 

Ingredienser:

  • 100g smør ved stuetemperatur (eventuelt kokosolie, blødtgjort)
  • 200 gr sukkererstatning fra easis (eller 100g kokossukker)
  • 2 økologiske æg
  • 1 kop afkølet kaffe (brygget)
  • 215 g fuldkornsmel eller 100g majsmel + 120g kokosmel
  • 2 spsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk peanutbutter (kan sløjfes)
  • 4 spsk kakaopulver (uden sukker)

 

Topping:

  • 80 g smør ved rumtemperatur
  • 3 spsk easis flormelis
  • 1 spsk kold kaffe (brygget)
  • 1 spsk karamelsovs fra easis
  • 0,5 dl piskefløde
  • 80 g philadelphia naturel

 

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 175 grader

Find 12 muffinsforme frem

Rør smør og sukker sammen til det er godt plandet og lidt fluffy (ca 2-3 min)

Tilsæt 1 æg ad gangen, mens du rører godt imens og i mellem hver tilsætning

Bland resten af ingredienserne i en separat skål og bland det hele godt sammen

Rør godt rundt i yderligere 2-3 minutter, til det hele er godt blandet

Fordel dejen i formene og bag i ovnen i ca 20 minutter, til der ikke længere hænger dej fast på en kødnål

Lad dem afkøle helt inden du kommer toppingen på.

 

Topping:

Rør smør og philadelphia sammen lidt ad gangen til du har en fast masse uden klumper

Tilsæt resten af ingredienserne lidt efter lidt og til sidst piskefløde som du har pisket på forhånd

Smag eventuelt til med mere kaffe/karamel

Pynt muffins med smør-cremen og nyd!

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!