Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Hvordan er det at være en iværksættermor?

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Der er mange rygter om iværksætter livet. Og endnu flere forestillinger. Det er ikke sikkert, at de er forkerte, men måske passer de bare ikke til mit billede.

Jeg bliver tit spurgt, hvordan det er at være iværksættermor. Jeg ved ikke, om jeg kan svare for alle, for jeg tror, at alle iværksætter-liv er meget forskellige. Men jeg kan da svare for mig selv.

Jeg har 3 børn. Alle er under 5 år. Dét i sig selv er benhårdt. Jeg elsker det, samtidig med at jeg hader det. Ikke børnene, men at der er så meget at se til hele tiden.

Mit iværksætter-liv er både det samme som andres arbejdsliv og så alligevel helt anderledes

Jeg møder, når jeg har lyst. Den seneste tid har jeg fundet ud af, at det fungerer rigtig godt for mig at møde mega tidlig. Som i kl. 04.30. Der kan jeg nemlig starte min dag med en times træning, inden jeg sidder parat ved min computer senest kl. 06.00.

Jeg afleverer ofte børnene. 3 dage i ugen træner jeg, for så at køre hjem og gøre dem klar til institutionen. Jeg er et morgenmenneske, så det skal forløbe effektivt, så jeg kan skynde mig på arbejde. Lasse er total modsat. Han kan bruge 2 timer på at gøre børnene klar og komme ud af døren om morgenen. Jeg bruger omkring 30 min.

Som regel spiser børnene morgenmad i institutionen. Det sker i hvert fald tirsdag og torsdag. Mandag og fredag tager jeg Matheo med i centeret til træning, hvor han får morgenmad, mens jeg træner. Bagefter kører jeg ham af sted til dagplejen i Åbyhøj. Det er ca. 3 km på cykel hver vej. Altså en god finish på min træning!

Jeg har fleksibilitet, men også et stort ansvar

Det er ikke altid en dans på roser at være iværksættermor. Jeg er velsignet, fordi jeg stort set altid kan planlægge mine dage, som jeg lyster. Jeg kan vælge at gå kl. 13 og hente børnene tidligt. Jeg kan også vælge at holde en hel uges fri uden at bede min chef om tilladelse. Men med frihed følger ansvar. Jeg har jo vanvittigt mange arbejdsopgaver, der skal færdiggøres i løbet af et kvartal. Og derfor er mine dage ofte lange. Jeg kan heller ikke bare lægge arbejdet fra mig så nemt, som andre mødre kan. Jeg skal virkelig øve mig i at være tilstedet med børnene, når jeg er hjemme. Det kræver øvelse.

For på den ene side er det vigtigt, at vi har en økonomi, der kan sikre min familie, det de har brug for. På den anden side er det vigtigt, at de har en mor som er tilstede i deres barndom og som giver dem tid, opmærksomhed og kærlighed.

Jeg kunne aldrig have gjort det uden børnenes far

Uden Lasse var dette liv slet ikke en mulighed. 2 aftener i ugen og hver lørdag formiddag arbejder jeg, og han hænger på børnene alene. Han er den sejeste far, og han elsker den tid, de 4 har sammen. Men det er også hårdt, for jeg føler ofte, jeg går glip af vigtige, daglige øjeblikke med dem. Jeg forsøger at nyde de stunder, jeg har med dem og slippe min dårlige samvittighed, når jeg ikke er der. Det er nemmere sagt end gjort, men det handler virkelig om at være konsekvent med sig selv.

Jeg håber, de ser på deres mor som et solidt forbillede

Selvom livet som iværksætter ikke altid er solidt, er det min opgave at skabe tryghed for mine børn og i min virksomhed. Jeg ved, at man ofrer meget, når man starter en virksomhed op fra bunden. Det tager tid. Ufatteligt meget tid. Det kræver ofte et økonomisk indskud. Størrelsen varierer naturligvis. Det kræver mod. En meget stor portion af det. Og ikke mindst kræver det viljestyrke og handlekraft. Alt dette betyder, at der til tider er meget stres i mit hoved. Og fordi jeg selv er ansvarlig for, at der er økonomi nok til at give mine børn tøj, mad og tag over hovedet, er det nogle gange svært at slippe stressen. Også når jeg er hjemme.

Men samtidig håber jeg, mine børn vokser op med et forbillede. At man gerne må jagte sine drømme. At det kræver hårdt arbejde og dedikation at nå sine mål. At man kan det, man sætter sig for, hvis man er villig til at ofre meget på vejen derhen.

Jeg elsker at være iværksætter ligeså meget, som jeg elsker mine børn.

Hvis du går med drømmen om at have din egen virksomhed, samtidig med du er mor, har jeg 1 råd til dig:

Følg dine drømme, men sørg for, at du har al den støtte og opbakning, du har brug for. Du kommer til at have gode og dårlige perioder. Det hele ligger i god planlægning og handlekraft til at følge op på din planlægning!

Der er mange rygter om iværksætter livet. Og endnu flere forestillinger. Det er ikke sikkert, at de er forkerte, men måske passer de bare ikke til mit billede.

Jeg bliver tit spurgt, hvordan det er at være iværksættermor. Jeg ved ikke, om jeg kan svare for alle, for jeg tror, at alle iværksætter-liv er meget forskellige. Men jeg kan da svare for mig selv.

Jeg har 3 børn. Alle er under 5 år. Dét i sig selv er benhårdt. Jeg elsker det, samtidig med at jeg hader det. Ikke børnene, men at der er så meget at se til hele tiden.

Mit iværksætter-liv er både det samme som andres arbejdsliv og så alligevel helt anderledes

Jeg møder, når jeg har lyst. Den seneste tid har jeg fundet ud af, at det fungerer rigtig godt for mig at møde mega tidlig. Som i kl. 04.30. Der kan jeg nemlig starte min dag med en times træning, inden jeg sidder parat ved min computer senest kl. 06.00.

Jeg afleverer ofte børnene. 3 dage i ugen træner jeg, for så at køre hjem og gøre dem klar til institutionen. Jeg er et morgenmenneske, så det skal forløbe effektivt, så jeg kan skynde mig på arbejde. Lasse er total modsat. Han kan bruge 2 timer på at gøre børnene klar og komme ud af døren om morgenen. Jeg bruger omkring 30 min.

Som regel spiser børnene morgenmad i institutionen. Det sker i hvert fald tirsdag og torsdag. Mandag og fredag tager jeg Matheo med i centeret til træning, hvor han får morgenmad, mens jeg træner. Bagefter kører jeg ham af sted til dagplejen i Åbyhøj. Det er ca. 3 km på cykel hver vej. Altså en god finish på min træning!

Jeg har fleksibilitet, men også et stort ansvar

Det er ikke altid en dans på roser at være iværksættermor. Jeg er velsignet, fordi jeg stort set altid kan planlægge mine dage, som jeg lyster. Jeg kan vælge at gå kl. 13 og hente børnene tidligt. Jeg kan også vælge at holde en hel uges fri uden at bede min chef om tilladelse. Men med frihed følger ansvar. Jeg har jo vanvittigt mange arbejdsopgaver, der skal færdiggøres i løbet af et kvartal. Og derfor er mine dage ofte lange. Jeg kan heller ikke bare lægge arbejdet fra mig så nemt, som andre mødre kan. Jeg skal virkelig øve mig i at være tilstedet med børnene, når jeg er hjemme. Det kræver øvelse.

For på den ene side er det vigtigt, at vi har en økonomi, der kan sikre min familie, det de har brug for. På den anden side er det vigtigt, at de har en mor som er tilstede i deres barndom og som giver dem tid, opmærksomhed og kærlighed.

Jeg kunne aldrig have gjort det uden børnenes far

Uden Lasse var dette liv slet ikke en mulighed. 2 aftener i ugen og hver lørdag formiddag arbejder jeg, og han hænger på børnene alene. Han er den sejeste far, og han elsker den tid, de 4 har sammen. Men det er også hårdt, for jeg føler ofte, jeg går glip af vigtige, daglige øjeblikke med dem. Jeg forsøger at nyde de stunder, jeg har med dem og slippe min dårlige samvittighed, når jeg ikke er der. Det er nemmere sagt end gjort, men det handler virkelig om at være konsekvent med sig selv.

Jeg håber, de ser på deres mor som et solidt forbillede

Selvom livet som iværksætter ikke altid er solidt, er det min opgave at skabe tryghed for mine børn og i min virksomhed. Jeg ved, at man ofrer meget, når man starter en virksomhed op fra bunden. Det tager tid. Ufatteligt meget tid. Det kræver ofte et økonomisk indskud. Størrelsen varierer naturligvis. Det kræver mod. En meget stor portion af det. Og ikke mindst kræver det viljestyrke og handlekraft. Alt dette betyder, at der til tider er meget stres i mit hoved. Og fordi jeg selv er ansvarlig for, at der er økonomi nok til at give mine børn tøj, mad og tag over hovedet, er det nogle gange svært at slippe stressen. Også når jeg er hjemme.

Men samtidig håber jeg, mine børn vokser op med et forbillede. At man gerne må jagte sine drømme. At det kræver hårdt arbejde og dedikation at nå sine mål. At man kan det, man sætter sig for, hvis man er villig til at ofre meget på vejen derhen.

Jeg elsker at være iværksætter ligeså meget, som jeg elsker mine børn.

Hvis du går med drømmen om at have din egen virksomhed, samtidig med du er mor, har jeg 1 råd til dig:

Følg dine drømme, men sørg for, at du har al den støtte og opbakning, du har brug for. Du kommer til at have gode og dårlige perioder. Det hele ligger i god planlægning og handlekraft til at følge op på din planlægning!

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!