fbpx

Er du klar til
at komme i gang?

Vær med på Danmarks største online bootcamp for gravide – og få en stærk krop til din fødsel og livet som mor!

Er du klar til
at komme i gang?

Maria Dior præsenterer

Fit Moms To Be

Online Bootcamp for gravide

Maria Dior præsenterer

Fit Moms To Be

Online Bootcamp for gravide

ER FIT MOMS TO BE FOR DIG?

LÆS VIDERE OG FÅ SVAR

ELLER GÅ DIREKTE VIDERE TIL INFORMATION OM BOOTCAMPEN

7 grunde
til at dit aktivitetsniveau under graviditeten stadig er lidt for lavt

Hej med dig!

Jeg er

Maria Dior

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre børn, eksperimenter med at ramme de høje toner i Ella Hendersons “Glorious”, kysser på min tålmodige mand Lasse eller sipper Asti i i vinglas (Asti er da vin?!), sidder jeg foran min computerskærm i stuen. I ny og næ optager jeg også træningsvideoer, podcasts, finder på opskrifter eller holder zoommøder med mit team.

Jeg har undervist gravide og mødre i træning og sundhed de sidste 9 år. I dag underviser jeg online og deler glædeligt ud af min efterhånden store ekspertise inden for området.

Jeg er ikke:

Lad mig introducere
Fit Moms & Baby

Online Bootcamp

Du får

2 ugentlige træninger

Som er designet til mødre af kompetente fagpersoner med lang erfaring og hjertet på rette sted. Hver træning er filmet fra start til slut og lever op til sundhedsstyrelsens anbefalinger + sikrer dig resultater og den mest optimale programmering.

Du kan også deltage i

Fællestræninger

Ikke kun træner vi sammen på faste tidspunkter, vi sørger også for at hjælpe dig med alternative øvelser, teknik og faste mødetider, for dem som har brug for det! Det er en fed måde at møde andre gravide på, og samtidig holde de aftaler man har lavet med sig selv.

Du får adgang til mit

Kostmodul

Du har mulighed for at arbejde indgående med din kost gennem vores 10 kostprincipper, som vi arbejder med hver uge. Du får også mit opskrifthæfte med som er fyldt med lækker og sund mad. Vi kommer til at arbejde med effektive principper som er nemme at implementere. Du vil få en forståelse af, hvordan du sammensætter det perfekte måltid, uden at skulle stå flere timer i køkkenet eller have syge cooking-skills! Desuden giver det din krop næring og styrke og hjælper dig med at få en kontrolleret vægtøgning gennem hele graviditeten.

Du motiveres og finder sammenhold via

Facebookgruppe
og Live-streams

Udover din medlemsside med træning og kost, får du også adgang til en lukket facebookgruppe, hvor jeg eller min søde kollega Katrine altid er til rådighed og interagerer med dig. Vi vil forsøge at motivere dig, du kan dele op- og nedture med de andre bootcampere, og jeg vil ofte gå live og tale om relevante emner og svare på spørgsmål.

Du kommer i mål med

Community-pakken

Vi skaber et fællesskab, der er unikt for denne bootcamp, og som bliver din faste støtte under forløbet. Det bliver ligesom at have en træningsmakker – bare online! Det forpligter, selvom du kan træne, når det passer dig. Det er bare sjovere, når vi er sammen om projektet ”kom i form”.

Få relevant viden med

Workshop pakken

Hos os får du alt i én pakke. Du lærer om mindfulness, rebozo, fødselsforberedelse, amning og vejrtrækning. Disse workshops er fantastiske redskaber til dig, som snart er nogens mor. Hvad enten du vil bruge mindfulness eller rebozo under din fødsel, eller bare gerne vil være godt klædt på til amning, har du alt samlet her med evig adgang til alle materialer, så du kan bruge det, lige når du står og mangler det!

Her er hvad jeg
tilbyder dig

Andres deltageres oplevelser…

FORLØBSTYPER OG PRISER

Forskellige løsninger og forskellige priser

PLATINUM

For dig hvor “det hele” ikke er nok

CLASSIC

Hele pakken og lidt mere til

BASIC

Til dig der er efter træningerne

EVIG ADGANG TIL FORLØBET EFTER DE 8 UGER ER SLUT!

Total værdi: 5.500,-

Betaling i alt: 1.769,-

EVIG ADGANG TIL FORLØBET EFTER DE 8 UGER ER SLUT!

Total værdi: 5.500,-

Betaling i alt: 1.769,-

Platinum
forløb

Få hele forløbet

+ Opstartssamtale af 10 min.

+ 2 x Private coaching-sessioner af 30 min.

+ Fælles coaching-session af 60 min.

+ Personlig målsætning og kost/trænings tilpasninger

MAX 20 PLADSER!

Total værdi: 8.000,-

Betaling i alt: 2.259,-

HVAD HVIS JEG IKKE FÅR DET BRUGT?

Hvis du vælger at investere i forløbet, er det fordi, du har et ønske om at skabe forandring for dig selv. Jeg støtter dig gennem hele processen. Du har således mulighed for at blive coachet undervejs i forløbet, hvis du støder på forhindringer, du bliver en del af en træningsgruppe, hvor I kan motivere og heppe på hinanden eller aftale faste tidspunkter for træningen, og jeg giver dig en masse redskaber, til at arbejde med dine vaner og psyke, så du kan komme i mål. Worst case, så er bootcampen din til evigt eje, så skulle du risikere at komme en uge eller to bagud på grund af uforudsete hændelser, så kan du altid genoptage din træning.

HVORDAN VED JEG, AT JEG LAVER ØVELSERNE RIGTIGT?

Ulempen ved et online forløb er, at du ikke har din træner lige ved siden af dig, til at overvåge dig og rette din teknik. Vi kompenserer for dette ved at forklare alle øvelser grundigt, vise dig udførelsen og kommentere på teknikken undervejs i træningen. Du har også mulighed for at deltage i fællestræninger, hvor jeg sidder og kigger med og kan rette din teknik løbende. Du har desuden altid mulighed for at stille spørgsmål til din træner i vores lukkede facebookgruppe.

HVORFOR KAN JEG IKKE BARE TRÆNE SOM JEG PLEJER?

Det er der en ganske simpel forklaring på. Nemlig at din krop ikke plejer at være gravid. Under graviditeten sker der mange forandringer i din krop. Blandt andet begynder hormonet relaxin tidligt at blødgøre visse muskler, led og sener, dit tyngdepunkt ændres, og dine mavemuskler deler sig. Du bliver nødt til at tage hensyn til disse forandringer i din træning, da du ellers risikerer at overbelaste din krop.

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE DIT FORLØB FREMFOR ANDRES?

Min online bootcamp er den eneste på markedet, hvor du får en samlet pakke. Du får således ikke blot træning og kostvejledning, men også coaching, vanearbejde, opfølgning, fællesskab og motivation gennem hele forløbet, så du får skabt den forandring, du drømmer om, og så du er i stand til at holde de gode vaner efterfølgende. I pakken får du samtidig også fødselsforberedelse, ammeguide, rebozo, yoga, vejrtrækningsteknikker og meget mere, som du måske alligevel havde tænkt dig at investere i ved siden af. Derudover er jeg specialiseret i lige præcis graviditetstræning. Jeg ved måske ikke så meget om alt muligt andet, men træning under graviditeten, dér har jeg min spidskompetence.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER BAGUD?

Bootcampen bliver din til evigt eje, så du kan altid indhente de træninger, som du er bagud med. At komme bagud er således ikke ensbetydende med, at det hele er spildt og lige meget. Du kan altid komme i gang igen, og hvis du har brug for hjælp til at overkomme dine forhindringer, sidder jeg og mit team altid klar til at hjælpe dig.

Har du et spørgsmål som ikke blev besvaret her,
så brug “Videoask” i nederste højre hjørne af din skærm for at stille et spørgsmål!

Maria Dior 2021