fbpx

Fit moms bootcamp

En bootcamp med DIG i fokus

Perfekt til dig der

Har født indenfor de seneste 5 år

Ønsker træning i samvær med andre mødre

Har brug for faste aftaler og en træner som venter på dig

Mangler motivation og vedholdenhed i din træning

Ønsker at blive stærkere og strammes op

Ønsker at opnå et vægttab

Har problemer med bækkenbund, core og/eller døjer med smerter/skævheder efter du er blevet mor

Vil lære at træne funktionelt

Ønsker professionel undervisning

Gerne vil udfordre dig selv

Ønsker mere overskud og energi

Vil lege med dine børn uden at blive træt

Vil blive en bedre udgave af dig selv

Vi kan hjælpe med

At holde dig til ilden

At skabe synlige resultater 

At give dig et frirum

At holde din mor-krop stærk og funktionel

At give dig energi

Praktisk Information

8 ugers træning med 16 faste træninger og 8 fri-træninger

Personlig træner som instruktør

Fokus på dig og dine problemområder

Før og efter billeder

Målinger og vejninger

Motiverende opslag

Vaneændringsskema

Lukket facebookgruppe

Fællesskab med andre i samme situation

Hjemmetræningsprogram

Rabatter hos vores samarbejdspartnere

Fit moms bootcamp er en bootcamp for mødre der ønsker at træne sammen med andre, men uden sine børn. Vi kalder det mors luksustid, hvor DU er i fokus, og hvor du bliver forkælet med kvalitetsrig træning, fornyet energi og en sundere og stærkere krop. 

Vores Fit moms tilbyder træning for mødre hvor fokus er tid for sig selv, effektiv træning der er så sjovt, at du knapt nok kan mærke, du er til træning.  Det er vigtigt, at holde kroppen sund og stærk. Efter en fødsel, har man som regel mindre tid til sig selv, og kroppen har været igennem en traumatisk oplevelse som kræver kærlighed. Vi har fokuseret på at træne kroppen op efter en fødsel, samtidig med at vi ønsker at vores bootcamp deltagere får en følelse af overskud og selvværd ved at tage sig tid til at pleje sig selv. Vi har udviklet bootcampen for dig der lige har født, og som ønsker at tage til træning alene, og for dig der har lidt ældre børn, men som stadig vil være aktiv og sund. Der er både fokus på at ændre vaner, at træne funktionelt og smart. 2-3 gange i ugen er hvad der skal til for at kunne se resultater på kroppen, samtidig med at man mærker et større overskud i hverdagen. Begge dele er essentielt for enhver mor.

Hos os er alle velkomne, uanset hvor erfaren eller uerfaren man er. Det er ikke den traditionelle efterfødselstræning, vi tilbyder, men træning der giver resultater, der er nærende og hvor der også bliver lagt vægt på udfordringer. Du bliver testet hver 4. uge, så du selv kan se resultaterne. Foruden det sørger vi også for at dokumentere dine resultater i forhold til din krops udseende. Det skal være sjovt at træne, og det er det helt bestemt på vores bootcamps. Så hvis du ønsker at gøre noget ved og for mor-kroppen, være sund for dig selv og dine børn, og blive stærkere og gladere, så er dette bootcampen for dig.

Vi træner mandag og onsdag aften kl 20-21. 

Hver fredag morgen træner vi sammen og får sved på panden, så vi er klar til weekenden. Træningen ligger tidligt om morgenen, så du kan nå at få trænet inden arbejde, eller er du på barsel, kan du nå at få trænet, inden din mand skal på arbejde.

Vi træner hver fredag morgen kl 06.30-07.30.

 

Share This