Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

om mig

kontakt

terminsgrupper

mediekit

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Hejsa!

Naviger

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med i kulisserne, og håber du nyder at bruge tid på mit site!

Derfor skal du træne sammen med andre

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Derfor skal du træne sammen med andre: 

 

Er du mest til hold-træning? Eller træner du bedst alene? 

Jeg er typen der træner bedst alene, men kun når jeg rent faktisk selv tager af sted til træning.

Jeg er meget bedre til at få trænet, når jeg har en aftale med nogen. Eller hvis det er så tidligt om morgenen, at jeg kan træne, og vide jeg alligevel ikke får noget ud af at ringe til en klient eller sende en mail, fordi ingen andre er vågne. 

 

Det der har hindret min træning de seneste 3 år har været arbejde. 

Og så kan I tænke: ”Hvordan hulan kan det lade sig gøre Maria, du arbejder i et træningscenter?”

Tja. Når man har travlt med at hjælpe alle andre med at træne, har man ligesom fået nok af træning i løbet af dagen, og så er det kontorarbejdet der hiver i en. 

Men jeg vil gerne træne. Jeg vil træne, fordi mine børn skal have en mor, der orker at lege med dem. Jeg vil træne, fordi min mand skal have en glad kone. Jeg vil træne, fordi jeg selv får det bedre af det. Jeg bliver mere produktiv, glad og energisk, og det får min virksomhed glæde af. Og så er jeg dødbange for at være i så ringe en form, at jeg ikke kan de ting, jeg har lyst til en dag. Det VED jeg, at jeg bliver usandsynlig træt af. 

Så derfor træner jeg. Jeg træner, når jeg er gravid. Jeg træner, når jeg har født. Jeg træner, når jeg bliver gammel. 

Basta. 

Jeg træner hver dag kl 04-45-06.00. Så får jeg lige klaret de første 5 små opgaver som at sende en mail, tjekke virksomhedens SoMe profil, planlægge dagens vigtigste opgaver og tjekke min mail. Så træner jeg igen kl 06.30 ved at cykle hjem igen efter børnene, cykle afsted med børnene til hhv. børnehave og dagpleje og cykle tilbage på arbejdet. 

Og ved I hvad jeg glæder mig allermest til ud mod eftermiddagen? 

At ikke træne men få lavet mest muligt produktivt på kontoret. MEN, på det tidspunkt er mit hoved ved at være fyldt godt og grundigt op. Derfor har jeg allerbedst af at tage mig sammen til at træne. Og det er jeg bare r*v dårlig til. 

 

Derfor træner jeg sammen med Line! 

Studier har vist, at mennesker der træner på hold eller sammen med andre har mindre stress, præsterer bedre under træningen og er mere tilbøjelig til at få trænet i det hele taget. 

Når du træner med andre, udforsker du også dine sociale relationer, og du bliver mere disciplineret af at have en aftale, du ikke vil aflyse i samme frekvens som aftaler med dig selv. 

Udover det får man sparring fra andre, og træningen bliver mere kreativ og variabel, idet man er flere om at vælge øvelser og designe programmer. 

Så når du træner med andre, får du generelt bedre resultater, end når du træner alene. 

Og jeg skal da lige love for, at jeg er blevet afhængig af, at Line skifter til træningstøj og tænder musikken, så jeg slet ikke kan tillade mig at melde fra. Det er virkelig genialt. 

Så kom forbi vores bootcamp for gravide, mødre og familier og træn med andre mennesker. Ikke bare sørger vi for, at træningen er af høj kvalitet og effektiv. Vi sørger også for de bedste rammer for dig, der er blevet mor. Og så er vi smadder dygtige til lige vores målgruppe! 

 

BTW – hvis du vil træne med din kæreste, kan du se disse øvelser, som I kan kaste jer ud i sammen! 

Sit ups – makkertræning

Wallsit og Dibs kombi – makker træning 

Derfor skal du træne sammen med andre: 

 

Er du mest til hold-træning? Eller træner du bedst alene? 

Jeg er typen der træner bedst alene, men kun når jeg rent faktisk selv tager af sted til træning.

Jeg er meget bedre til at få trænet, når jeg har en aftale med nogen. Eller hvis det er så tidligt om morgenen, at jeg kan træne, og vide jeg alligevel ikke får noget ud af at ringe til en klient eller sende en mail, fordi ingen andre er vågne. 

 

Det der har hindret min træning de seneste 3 år har været arbejde. 

Og så kan I tænke: ”Hvordan hulan kan det lade sig gøre Maria, du arbejder i et træningscenter?”

Tja. Når man har travlt med at hjælpe alle andre med at træne, har man ligesom fået nok af træning i løbet af dagen, og så er det kontorarbejdet der hiver i en. 

Men jeg vil gerne træne. Jeg vil træne, fordi mine børn skal have en mor, der orker at lege med dem. Jeg vil træne, fordi min mand skal have en glad kone. Jeg vil træne, fordi jeg selv får det bedre af det. Jeg bliver mere produktiv, glad og energisk, og det får min virksomhed glæde af. Og så er jeg dødbange for at være i så ringe en form, at jeg ikke kan de ting, jeg har lyst til en dag. Det VED jeg, at jeg bliver usandsynlig træt af. 

Så derfor træner jeg. Jeg træner, når jeg er gravid. Jeg træner, når jeg har født. Jeg træner, når jeg bliver gammel. 

Basta. 

Jeg træner hver dag kl 04-45-06.00. Så får jeg lige klaret de første 5 små opgaver som at sende en mail, tjekke virksomhedens SoMe profil, planlægge dagens vigtigste opgaver og tjekke min mail. Så træner jeg igen kl 06.30 ved at cykle hjem igen efter børnene, cykle afsted med børnene til hhv. børnehave og dagpleje og cykle tilbage på arbejdet. 

Og ved I hvad jeg glæder mig allermest til ud mod eftermiddagen? 

At ikke træne men få lavet mest muligt produktivt på kontoret. MEN, på det tidspunkt er mit hoved ved at være fyldt godt og grundigt op. Derfor har jeg allerbedst af at tage mig sammen til at træne. Og det er jeg bare r*v dårlig til. 

 

Derfor træner jeg sammen med Line! 

Studier har vist, at mennesker der træner på hold eller sammen med andre har mindre stress, præsterer bedre under træningen og er mere tilbøjelig til at få trænet i det hele taget. 

Når du træner med andre, udforsker du også dine sociale relationer, og du bliver mere disciplineret af at have en aftale, du ikke vil aflyse i samme frekvens som aftaler med dig selv. 

Udover det får man sparring fra andre, og træningen bliver mere kreativ og variabel, idet man er flere om at vælge øvelser og designe programmer. 

Så når du træner med andre, får du generelt bedre resultater, end når du træner alene. 

Og jeg skal da lige love for, at jeg er blevet afhængig af, at Line skifter til træningstøj og tænder musikken, så jeg slet ikke kan tillade mig at melde fra. Det er virkelig genialt. 

Så kom forbi vores bootcamp for gravide, mødre og familier og træn med andre mennesker. Ikke bare sørger vi for, at træningen er af høj kvalitet og effektiv. Vi sørger også for de bedste rammer for dig, der er blevet mor. Og så er vi smadder dygtige til lige vores målgruppe! 

 

BTW – hvis du vil træne med din kæreste, kan du se disse øvelser, som I kan kaste jer ud i sammen! 

Sit ups – makkertræning

Wallsit og Dibs kombi – makker træning 

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter en graviditet. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditet, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Lær mere om mig

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online amme-forberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Hver uge leverer vi gode tips, anbefalinger, små snutter med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!