Indlæg

Derfor skal du træne sammen med andre

17. september 2019 | Familietræning, Personlig

Derfor skal du træne sammen med andre: 

 

Er du mest til hold-træning? Eller træner du bedst alene? 

Jeg er typen der træner bedst alene, men kun når jeg rent faktisk selv tager af sted til træning.

Jeg er meget bedre til at få trænet, når jeg har en aftale med nogen. Eller hvis det er så tidligt om morgenen, at jeg kan træne, og vide jeg alligevel ikke får noget ud af at ringe til en klient eller sende en mail, fordi ingen andre er vågne. 

 

Det der har hindret min træning de seneste 3 år har været arbejde. 

Og så kan I tænke: ”Hvordan hulan kan det lade sig gøre Maria, du arbejder i et træningscenter?”

Tja. Når man har travlt med at hjælpe alle andre med at træne, har man ligesom fået nok af træning i løbet af dagen, og så er det kontorarbejdet der hiver i en. 

Men jeg vil gerne træne. Jeg vil træne, fordi mine børn skal have en mor, der orker at lege med dem. Jeg vil træne, fordi min mand skal have en glad kone. Jeg vil træne, fordi jeg selv får det bedre af det. Jeg bliver mere produktiv, glad og energisk, og det får min virksomhed glæde af. Og så er jeg dødbange for at være i så ringe en form, at jeg ikke kan de ting, jeg har lyst til en dag. Det VED jeg, at jeg bliver usandsynlig træt af. 

Så derfor træner jeg. Jeg træner, når jeg er gravid. Jeg træner, når jeg har født. Jeg træner, når jeg bliver gammel. 

Basta. 

Jeg træner hver dag kl 04-45-06.00. Så får jeg lige klaret de første 5 små opgaver som at sende en mail, tjekke virksomhedens SoMe profil, planlægge dagens vigtigste opgaver og tjekke min mail. Så træner jeg igen kl 06.30 ved at cykle hjem igen efter børnene, cykle afsted med børnene til hhv. børnehave og dagpleje og cykle tilbage på arbejdet. 

Og ved I hvad jeg glæder mig allermest til ud mod eftermiddagen? 

At ikke træne men få lavet mest muligt produktivt på kontoret. MEN, på det tidspunkt er mit hoved ved at være fyldt godt og grundigt op. Derfor har jeg allerbedst af at tage mig sammen til at træne. Og det er jeg bare r*v dårlig til. 

 

Derfor træner jeg sammen med Line! 

Studier har vist, at mennesker der træner på hold eller sammen med andre har mindre stress, præsterer bedre under træningen og er mere tilbøjelig til at få trænet i det hele taget. 

Når du træner med andre, udforsker du også dine sociale relationer, og du bliver mere disciplineret af at have en aftale, du ikke vil aflyse i samme frekvens som aftaler med dig selv. 

Udover det får man sparring fra andre, og træningen bliver mere kreativ og variabel, idet man er flere om at vælge øvelser og designe programmer. 

Så når du træner med andre, får du generelt bedre resultater, end når du træner alene. 

Og jeg skal da lige love for, at jeg er blevet afhængig af, at Line skifter til træningstøj og tænder musikken, så jeg slet ikke kan tillade mig at melde fra. Det er virkelig genialt. 

Så kom forbi vores bootcamp for gravide, mødre og familier og træn med andre mennesker. Ikke bare sørger vi for, at træningen er af høj kvalitet og effektiv. Vi sørger også for de bedste rammer for dig, der er blevet mor. Og så er vi smadder dygtige til lige vores målgruppe! 

 

BTW – hvis du vil træne med din kæreste, kan du se disse øvelser, som I kan kaste jer ud i sammen! 

Sit ups – makkertræning

Wallsit og Dibs kombi – makker træning 

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...