Ingredienser:
- 60 gr kokosolie
- 200 ml mandelmælk
- 2 spsk citronsaft
- 8 spsk honning (eller flydende stevia)
- 1 spsk vaniljepulver
- 150 g hakkede mandler
- 150 glutenfri melblanding fra finax
- 2 toppede tsk bagepulver
- 1 knivspids natron
- 100 gr friske blåbær
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Smelt kokosolien, og tilsæt mandelmælken i samme bolle efterfølgende, sammen med citronsaften, honning, vanilje og hakkede mandler
- Rør melet i lidt efter lidt sammen med bagepulver og natron.
- Tilføj til sidst blåbærene forsigtigt i dejen.
- Fyld 8 muffinsforme med dejen og bag i ca. 20 minutter indtil de er færdige.
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments