Tid: 20 min
2 personer
Ingredienser:
2 stk. laksefilet
2 kvarte spidskål
1⁄2 peberfrugt i siver
·1 spsk. ekstra jomfruolivenolie havsalt
2 spsk. smør
1 skalotteløg
2 citronbåde
1 stilk dild
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær peberfrugten i skiver og læg dem ovenpå laksen.
Bag laksen i 12 minutter.
Varm olien op på en pande, og steg nu de to kvarte spidskål på skærefladerne, så de karamelliserer. Skru derefter ned for varmen, og steg dem så færdige på deres tredje side. Drys kålene let med salt.
Tør panden ren, og lad smørret bruse op på panden – lad den stå, til det er bruset af.
Dryp det brunede smør ned over kålen.
Skær løg i ringe, og nip dilden.
Anret laksen med peberfrugt, dild, kål, løg og citron.
Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til mødre” her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments