Indlæg

Baby Bites – Done By Deer

31. juli 2019 | E-bøger & Freebies, Opskrifter

Dette opskrifthæfte er blevet til i samarbejde med Done By Deer

Dette opskrifthæfte er blevet til i samarbejde med Done By Deer, der laver en masse lækre produkter til børn. Blandt andet laver de noget super sødt og gennemtænkt børneservice i super kvalitet. Du kan se et udpluk af de lækre produkter i hæftet eller se det her.

Done By Deer opskrifthæftet er spækket med lækre, farverige opskrifter til din tumling. Tjek det ud og print eventuelt.

 

Done By Deer Opskrifthæfte

 

Har du endnu ikke set vores opskrifthæfte med sommerbagværk skabt i samarbejde med Valsemøllen og RICE? Så tjek det endelig ud her.

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Madplan til Gravide

Madplan til Gravide

Kære gravide kvinde Du er ved at gro et lille menneske inde i din mave - Det er ok ikke at have det helt samme overskud som før! Vi har derfor lavet en printvenlig madplan til dig til 1 uges...

4 alkoholfrie cocktails! 

4 alkoholfrie cocktails! 

Er du preggers? Gravid? Eller drikker du bare ikke rigtig alkohol? Så kan jeg glæde dig med, at jeg har lavet 4 alkoholfrie cocktails, som nok især er lækre her i sommerperioden.  Jeg har prøvet mig...

Sommerbagværk

Sommerbagværk

Er I klar til at bage en masse lækre kager og brød, der bare smager af sol og sommer?
Så tag et kig i vores spritnye opskrifthæfte, som vi har udviklet i samarbejde med Valsemøllen og RICE. Disse to i kombination sikrer, at både smag og visuelt udtryk i hæftet er helt i top!