Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

 • Lone Jørgensen

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur euismod tincidunt mi. Curabitur vitae sem sem. In hac habitasse.”

 • Frank Ditlev Schyt

  “Nunc ac sem ac felis porta bibendum. Fusce consectetur nunc sit amet magna posuere. Curabitur vitae sem sem. In hac habitasse platea dictumst.”

 • Gitte Larsen

  “Ut consequat ullamcorper sem, quis consequat mauris tempus id. Suspendisse potenti. Curabitur vitae sem sem. In hac habitasse platea dictumst.”

Holdforløb

Ville du løbe et marathon uden at træne op til det?

Der er mange gode grunder til at træne under din graviditet. Det reducerer ricisi for bækkengener, lænde-smerter, svangerskabsdiabetes og giver energi, glæde og overskud som giver dit barn de bedste betingelser for et sund og godt ophold i livmoderen. Endvidere har undersøgelser vist at gravide der dyrker motion under sin graviditet sjældnere skal sættes i gang, har hurtigere fødsler, og håndterer fødslen og graviditeten bedre. Vores Fit Moms 2 be hold byder på kvalitativ træning til dig der venter dig, uanset niveau, erfaring, alder, skavanker og i hvilket trimester. Du kan starte lige når det passer dig, det er aldrig forsent at komme i gang, og vores faciliteter og uddannede instruktører giver de bedste rammer for en god træning sammen med andre i din situation.

Der er max plads til 14 deltagere per hold, for at bibeholde den høje kvalitet!

Fit moms 2 be

Designet til gravide der vil styrke kroppen og blive klar til fødslen og tiden derefter – og som ikke går på komprimis med sin og sit barns sundhed og trivsel. Giv dit barn de bedste betingelser ved at være sund og aktiv under din graviditet. På dette hold vil du med hjælp fra en erfaren og kompetent instruktør blive guidet gennem en funktionel og effektiv træning der på samme tid er sjov og varierende.

Vi træner forskellige træningsforme, og timen er bygget op med en lang opvarming, en styrke-betinget del, en konditions-betinget del og tilsidst en bækkenbund og udstræks del mens vi øver vejrtrækning. Det er gravides ugentlige højdepunkt, og grunden er simpel – det giver energiniveauet et boost og sved på panden med de sødeste andre moms 2 be.

Fit moms 2 be bodymind

En yoga-time for gravide der fokuserer særligt på bækken og lænd, og som blidgør dine sener og led og giver ro og energi. Den perfekte vejrtrækningstræning som forberedelse til fødslen.

Et hold hvor vi fokuserer på indre ro, fokus og vitalitet. Mindfulness handler om nærvær med sit indre, og at opnå fuld opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet. Her observeres følelses- og tankeprocesser med indblik og forståelse som formål.

Fit moms 2 be

KUN 499,-

Fit moms 2 be bodymind

KUN 899,-

  Kontakt os

  Vita Nordic ApS
  Bjørnholms Alle 4-6
  8260 Viby
  Tlf: +45 61 6662 76
  Email: hello@mariadior.dk
  Telefontid: Mandag og fredag kl.11:00 - 15:00

  Handelsbetingelser

  • Levering
  • Returnering
  • Betaling
  • Medlemskaber

  Vita Nordic ApS - CVR: 38817329