Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Holdforløb

Ville du løbe et marathon uden at træne op til det?

Der er mange gode grunder til at træne under din graviditet. Det reducerer ricisi for bækkengener, lænde-smerter, svangerskabsdiabetes og giver energi, glæde og overskud som giver dit barn de bedste betingelser for et sund og godt ophold i livmoderen. Endvidere har undersøgelser vist at gravide der dyrker motion under sin graviditet sjældnere skal sættes i gang, har hurtigere fødsler, og håndterer fødslen og graviditeten bedre. Vores Fit Moms 2 be hold byder på kvalitativ træning til dig der venter dig, uanset niveau, erfaring, alder, skavanker og i hvilket trimester. Du kan starte lige når det passer dig, det er aldrig forsent at komme i gang, og vores faciliteter og uddannede instruktører giver de bedste rammer for en god træning sammen med andre i din situation.

Der er max plads til 14 deltagere per hold, for at bibeholde den høje kvalitet!

Fit moms 2 be

Designet til gravide der vil styrke kroppen og blive klar til fødslen og tiden derefter – og som ikke går på komprimis med sin og sit barns sundhed og trivsel. Giv dit barn de bedste betingelser ved at være sund og aktiv under din graviditet. På dette hold vil du med hjælp fra en erfaren og kompetent instruktør blive guidet gennem en funktionel og effektiv træning der på samme tid er sjov og varierende.

Vi træner forskellige træningsforme, og timen er bygget op med en lang opvarming, en styrke-betinget del, en konditions-betinget del og tilsidst en bækkenbund og udstræks del mens vi øver vejrtrækning. Det er gravides ugentlige højdepunkt, og grunden er simpel – det giver energiniveauet et boost og sved på panden med de sødeste andre moms 2 be.

Fit moms 2 be yoga bodymind

En yoga-time for gravide der fokuserer særligt på bækken og lænd, og som blidgør dine sener og led og giver ro og energi. Den perfekte vejrtrækningstræning som forberedelse til fødslen.

Et hold hvor vi fokuserer på indre ro, fokus og vitalitet. Yoga/mindfulness handler om nærvær med sit indre, og at opnå fuld opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet. Her observeres følelses- og tankeprocesser med indblik og forståelse som formål.

Fit moms 2 be

KUN 699,-

8 uger
1 træning i ugen
Specialiseret undervisning
Fællesskab med andre mødre
Stærk, udholdende g bevægelig krop