Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Kostvejledning og -forløb

Vores kostvejledning og kostforløb rækker fra korte konsultationer til omfattende forløb så både små og store problematikker kan håndteres på effektiv vis. Uanset behovet kan du altid regne med at du vil behandlet af en af vores uddannede ernæringsfysiologier, og imellem os bestræber vi os på at favne så bredt som muligt med vores ekspertise. En uddannet ernæringsfysiolog vil både have kompetencer inden for ernæring og kost, men også kommunikation og psykologi som gør det muligt at takle vaneændring på den helt optimale måde. Vi har en stor og bred vifte af erfaring at trække på igennem arbejde med fertilitetsklienter, vægttabsklienter, sportsfolk, folk med ønske om livsstilændring og folk med særlige lidelser. 

Er du i tvivl om hvad der bedst ville passe dig og dine behov, er du altid velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale. 

Kostforløb

Kostomlægning på den strukturerede og effektive måde

Vi tilbyder markedets bedste kostforløb, idet de effektivt tager udgangspunkt i den enkeltes problemstilling, i stedet for at være generisk og blot fungere som symptombehandlig, som så mange kostforløb og ”kure” gør. Vi arbejder med det mentale, såvel som de fysiske udfordringer der ofte ligger i vejen for at ændre sin livsstil, og holde fast i de nye vaner. 

Forløbene er omfattende og det kræver vilje og gåpåmod. Resultatet vil være en kost der er specialdesignet til dig, din krop og dine behov. Du vil undervejs have konstant tilgang til din ernæringsfysiolog for vejledning, motivation, reflekterende samtale, osv. Vi har en yderst høj succesrate på vores kostforløb. 

Vær opmærksom på at vi ofte har venteliste på vores kostforløb på ligefod med vores fertilitetsforløb. For at høre mere om forløbene kan du kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Kostvejledning

I vores center og telefonisk

Kostvejledning er gavnligt hvis du ønsker at få mere viden omkring kostens rolle og hvilke ændringer du kan gøre for at spise mere optimalt. Vi gennemgår din nuværende kost og vurdere hvilke fødevarer der ikke er ideelle for dig, samtidig med at vi definerer dit mål og finder løsninger på dine udfordringer.