Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Holdforløb

Fit Kombi forløb

Fit kombi kendertegner forløb hvor småbørnsfamilier er sammen om at være den sundeste ugdave af sig selv, og som familie. Fit kombi byder babyer, børn op til 5 år og forældre velkommen til en time hvor børnene indgår som en naturlig del af træningen, men hvor de også har mulighed for at være kreative i egen leg. Både mor og far bliver udfordret på udholdenhed, styrke og kondition, samtidig med at baby/børn er en del af træningen, på en sjov og lærerig måde.

Fit kombi

Fit family kombi er et holdforløb hvor du og din familie i samvær, får motion og bevægelse implementeret i hverdagen på en sjov og givende måde. Timen er bygget op på børnenes premisser – men bare rolig, mor og far får sved på panden allerede under opvarmning. Her er alle børn velkomne, spede som rollinger, og vi garanterer at I tager hjem med fornyet overskud og et smil på læben! Vi fokuserer på at udfordre alle parter med sjove udholdenheds - og styrkebetingede øvelser, som giver rig mulighed for at styrke relationen mellem forældre og barn gennem leg og træning.

Fit Kombi yoga

Fit kombi yoga byder hele familien velkommen til et forløb hvor re-charge er nøgleordet. Forløbet er bygget op over 8 gange, hvor I, som familie, får prøvet kræfter af med blide stræk, core og balance øvelser og nye poses hver uge. Holdet egner sig til alle, uanset erfaring og smidighed, og er tilpasset med øvelser børn fra 2/3 år kan deltage i. Alle børn og babyer er dog velkomne med på holdet!