Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

 • Lone Jørgensen

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur euismod tincidunt mi. Curabitur vitae sem sem. In hac habitasse.”

 • Frank Ditlev Schyt

  “Nunc ac sem ac felis porta bibendum. Fusce consectetur nunc sit amet magna posuere. Curabitur vitae sem sem. In hac habitasse platea dictumst.”

 • Gitte Larsen

  “Ut consequat ullamcorper sem, quis consequat mauris tempus id. Suspendisse potenti. Curabitur vitae sem sem. In hac habitasse platea dictumst.”

Holdforløb

Fit moms forløb

Fælles for vores fit moms hold er at træningen lægger op til tid sammen med baby, på en aktiv og stimulerende måde. Alle, uanset fasong, alder, styrke, erfaring og skavanker kan komme med, idet forløbets instruktør er specialiceret indenfor træning efter fødsel. Så tag i blot poden med under armen og kom glad til efterfødselstræning med høj kvalitet og synlige resultater! Forløbet henvender sig til mødre der har født inden for det sidste år. Du kan være med, ny som øvet, da alle øvelser bliver tilrettelagt den enkeltes niveau.

Bækken og rectus diastasis

Hvis du har haft bækkengener under din graviditet, eller har rectus diastasis, er dette holdet for dig. Igennem 12 uger styrker vi din kernemuskulatur så du kan bevæge dig frit og uden smerter og komme af med din ”muffin-top”. Forløbet er designet til at træne mave, ryg og bækken efter graviditetsbelastningerne, så du igen kan være funktionel uden gener i iskast, ryg, bækken og core. Forløbet kan påbegyndes allerede 4 uger efter en alm fødsel, og 8 uger efter et kejsersnit. Vi garanterer at du, efter endt forløb, har din mave tilbage og dine smerter er væk.

Fit moms

Fit Moms er et træningshold for dig der er blevet mor og ønsker at have baby med under træning. Dette giver dig mulighed for at prioritere en sund og aktiv hverdag som nybagt mor. Forløbet byder på forskellige øvelser der er med til at styrke hele kroppen efter fødslen. Vi bruger babyerne som redskab, og hvis de sover, bytter vi de ud med fitnessudstyr. Vi træner både funktionel styrketræning, balance, udholdenhed og kondition. Vi tilrettelægger træningen efter niveau og skader/skavanker. Endvidere får du et progressions skema med, så du kan holde motivationen og se dine resultater over de seneste 8 uger.

Der er max 14 deltagere per forløb, for at sikre kvalitet under timerne.

Fit moms Dance

En yoga-time for gravide der fokuserer særligt på bækken og lænd, og som blidgør dine sener og led og giver ro og energi. Den perfekte vejrtrækningstræning som forberedelse til fødslen.

Et hold hvor vi fokuserer på indre ro, fokus og vitalitet. Mindfulness handler om nærvær med sit indre, og at opnå fuld opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet. Her observeres følelses- og tankeprocesser med indblik og forståelse som formål.

Fit baby

Fit baby er et hold designet til din baby – og jeres relation og samvær. Igen foregår det hele, naturligvis, på babys præmisser, med udgangspunkt i at hjælpe din babys udvikling på vej gennem sanseredskab, kontakt, tryghed og stimuli, både fysisk og psykisk. Der er max plads til 8 babyer på vores babyhold for at undgå overstimuli.

Fit baby senses

Et blidt sansemotorisk forløb for babyer. Forløbet er bygget op efter udviklingstrin der forekommer naturligt i løbet af babys liv fra 5 til 14 måneders alderen. Gennem sansemotorisk udstyr af højeste kvalitet, mætter vi babys udfoldelsesbehov og nysgerrighed ved at assistere i babys egne motoriske udvikling i en periode over 8 uger. Vi synger, føler, dufter, ser, hører og er interaktive under trygge rammer, hvor babys udviklingsbehov og samvær med mor eller far bliver prioriteret, og hvor baby har fri tilgang til at aktiv deltage i stimuli der gavner dens motorik og udvikling senere i livet. Vi anbefaler opstart ved 5 måneders alderen.

Fit baby massage

Et forløb hvor du og baby kommer helt ned i gear og fordyber jer i hindanen på en helt særlig måde. Babymassage – og de teknikker vi anvender, kan hjælpe baby til ro, søvn og forløse smerter i nakke/ryg og mave, samt hjælpe babyer med kolik og forstoppelse, og babyer der har svært ved at falde til ro. Forløbet tager for sig hele babys krop og forskellige massage teknikker der kan afhjælpe ubehag hos baby, og som giver trygge rammer og kvalitativ tid sammen med mor/far under rolige omgivelser. Forløbet varer i 8 uger og er til babyer fra 6 uger og op.

Fit Toddlers

Har du en rolling med krudt i bagen? Synes dit barn det er sjovt at være højt og lavt, at udfolde sin krop gennem fri leg og bevægelse der sætter krav til barnets koordination, motorik og balance? Så er vores Fit toddlers noget for jer. Forløbene er designet til at styrke dit barns motoriske udvikling, koordination, fin-motorik og selvværd gennem øvelser og leg der tager udgangspunkt i dit barns behov og interesser. Vi anvender udstyr og redskab af højeste kvalitet, og kommer rundt om alle aspekter af dit barns udvikling på en legende sjov måde. Holdet har plads til 12 børn, og er opdelt i aldersgrupper.

Fit toddlers 1-2 år

Et sjovt hold for de aller mindste. Her bliver dit barn introduceret for sangleger, balancebaner, bolde og frileg sammen med dig som forælder. Vi lærer at få mere kontrol over vores kropsdele og at bevæge os til musik. Endvidere styrker vi selvtillid og balance gennem sjove balancebaner. Hver time starter med et velkomst-ritual, et oplæg som varierer fra gang til gang – designet til at støtte dit barns natulige udvikling, fri-leg og afsluttes ved et farvel-ritual.

Fit Toddlers 3-5 år

Her er det rigeligt med mulighed for fuld fres og højt tempo for de større rollinger. Vi bruger forskellige gymnastikredskaber under timerne for at udfordre børnenes motorik og koordination på en sjov og givende måde. Her lærer de at bevæge kroppen til musik, at følge instruktioner og at bruge sin fantasi på en grænseløs og kreativ måde. Børnene kan følges af en forælder eller deltage alene. Timen starter og slutter altid af med en fælles samling.

Fit toddlers dance 3-5 år

KOMMER SNART

Kontakt os

Vita Nordic ApS
Bjørnholms Alle 4-6
8260 Viby
Tlf: +45 61 6662 76
Email: hello@mariadior.dk
Telefontid: Mandag og fredag kl.11:00 - 15:00

Handelsbetingelser

 • Levering
 • Returnering
 • Betaling
 • Medlemskaber

Vita Nordic ApS - CVR: 38817329