Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Holdforløb

Fit moms forløb

Fælles for vores fit moms hold er at træningen lægger op til tid sammen med baby, på en aktiv og stimulerende måde. Alle, uanset fason, alder, styrke, erfaring og skavanker kan komme med, idet forløbets instruktør er specialiceret indenfor træning efter fødsel. Så tag i blot poden med under armen og kom glad til efterfødselstræning med høj kvalitet og synlige resultater! Forløbet henvender sig til mødre, der har født inden for det sidste år. Du kan være med, ny som øvet, da alle øvelser bliver tilrettelagt den enkeltes niveau.

Fit moms

699 kr.

Fit Moms er et træningshold for dig der er blevet mor og ønsker at have baby med under træning. Dette giver dig mulighed for at prioritere en sund og aktiv hverdag som nybagt mor. Forløbet byder på forskellige øvelser der er med til at styrke hele kroppen efter fødslen. Vi bruger babyerne som redskab, og hvis de sover, bytter vi de ud med fitnessudstyr. Vi træner både funktionel styrketræning, balance, udholdenhed og kondition. Vi tilrettelægger træningen efter niveau og skader/skavanker. Endvidere får du et progressions skema med, så du kan holde motivationen og se dine resultater over de seneste 8 uger.

Der er max 14 deltagere per forløb, for at sikre kvalitet under timerne.

Book her

Fit baby massage

Et kursus hvor du og baby kommer helt ned i gear og fordyber jer i hinanden på en helt særlig måde. Babymassage – og de teknikker vi anvender, kan hjælpe baby til ro, søvn og forløse smerter i nakke/ryg og mave, samt hjælpe babyer med kolik og forstoppelse, og babyer der har svært ved at falde til ro. Forløbet tager for sig hele babys krop og forskellige massage teknikker der kan afhjælpe ubehag hos baby, og som giver trygge rammer og kvalitativ tid sammen med mor/far under rolige omgivelser. Forløbet varer i 6 uger og er til babyer fra 6 uger og op.

Fit baby massage

850 kr.
  • 6 ugers kursus
  • For mor/far og baby
  • Massage teknikker
  • Ro, søvn og forløse smerter
  • Afhjælpe kolik og forstoppelse
  • Babyer fra 6 uger og op efter kan deltage

Book her