Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Faciliteter

Vi tilbyder et stort træningsområde med frivægstudstyr af høj kvalitet. Vi har et stort crossfit rig, romaskiner, kettlebells, håndvægte, vægstskiver, vægstænger, cablerow, boxjumps, wallballs mm.

Vi har en lækker lounge indrettet efter familiers behov, her kan du både varme mad i mikroovnen, nyde et måltid ved vores minibar, give baby mad i en børnestol eller amme i en dejlig sofa med ammepuder, varme vand, og nyde en gratis kop kaffe/the.

Vi har omklædningsfaciliteter til kvinder og mænd med tilhørende puslebord i begge omklædninger, brusekabiner hos kvinderne, 2 toiletter og et skab til opbevaring af genstande under træning

Kom med ind i børneområdet, et stort område med halvvæg for at øge synlighed for forældre, mens børnene udforsker nyt legetøj i dansk design og stil, gemmer sig under hæmsen eller tager en gyngetur. Vi opdaterer jævnlig indhold i børneområdet. Her ligger også babynest og foldemadrasser som benyttes under fitmoms træningerne til de små.

Holdsalen: vi har endvidere en lækker holdsal der er udstyret med det lækreste gymnastik udstyr, hvor vores fit toddlers som regel afholdes

Gården: en funktionel og stor gårdhave der byder på mange timers sjov træning i godt vejr, eller en hyggelig eftermiddag i solen ved vores havemøbler.

Behandlingsrum som bruges til individuelle samtaler, massage og andet personlig relateret.

Vi har endvidere 100 gratis p-pladser, barnevognsparkering lige foran indgangen både inde i vores forgang og ude under en overdækket rampe.

Kom ned og se vores lækre faciliteter efter aftale eller i forbindelse med et hold.

Kontakt os

Vita Nordic ApS
Bjørnholms Alle 4-6
8260 Viby
Tlf: +45 61 6662 76
Email: hello@mariadior.dk
Telefontid: Mandag og fredag kl.11:00 - 15:00

Handelsbetingelser

  • Levering
  • Returnering
  • Betaling
  • Medlemskaber

Vita Nordic ApS - CVR: 38817329