Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

  • Shutterstock 402428923
  • Shutterstock 516937237
  • Shutterstock 531460858

Om Maria Dior

– fertilitet, graviditet & efterfødsel

Firmaet blev stiftet tilbage I juli 2014, men er indenfor de seneste måneder blevet stiftet som et APS og har i samme ombæring gennemgået et større løft. Vi har udviklet flere koncepter, har et større udvalg af ydelser og vi har fundet vores mål med virksomheden – at levere kvalitetssikret træning til gravide, mødre og småbørnsfamilier. Vi har overtaget mange af det tidligere Fit family´s ydelser, idet Maria Dior var medejer af firmaet. I fremtiden vil vi dog tilbyde skræddersyede forløb til vores primære målgruppe og forenkle det tidligere koncept, så det er til at administrere for vores fantasiske medarbejdere. Vi håber du nyder at komme i vores center og på vores forløb, og vi glæder os til at vækste stort de kommende år.

Mision/vision

Hvorfor eksisterer vi, og hvad vil vi gerne byde vores kunder?

Vi ønsker at tilbyde vores koncept på landsplan indenfor de kommende år. Vi ved at sundhed og træning er essensielt for trivsel og et langt liv, og vi ved også at tid er en mangelvare hos småbørnsfamilier. Derfor er det vores mision at gøre det nemt at være sunde sammen, at give forældre og børn mulighed for at komme afsted sammen som en enhed og styrke relationer til hindanden i en hverdag der byder på høje krav og forventninger samt tilgang til alt for meget information og teknologi. Lad os komme tilbage til den mere naturlige del af aktivitet og samhold ved at lægge krav væk, slukke hovedet og blot nyde kvalitetstid med de vi holde mest af, samtidig med at vi er sunde og aktive for os selv.

Vi håber at vi, med den rigtige opbakning fra samarbejdspartnere og medlemmer kan værne om det unikke koncept der ikke findes andre steder i Danmark, så vi med tiden kan nå ud til alle Danskere og give flere familier mulighed for at kombinere børnelivet med træning og sundhed.

Bliv en del af vores inspiratør team

Vil du gerne inspirere andre mødre og kommende mødre på instagram? Vi tager ofte ind nye inspiratører der har den fornemmeste opgave at inspirere andre til at være sunde og aktive i løbet af sin barselsperiode.

Det er ingen krav om antal følgere, for os er det vigtigst at du formår at dele dine aktive stunder med din mave eller baby, og at du, igennem flotte billeder, formår at inspirere andre i at finde tid til træning og sundhed i sin hverdag som mor eller kommende mor. Vi bidrager med øvelser, opskrifter og motivation til dig, og giver dig de bedste rammer for at få flere følgere på din instagram profil. Endvidere afholder vi inspiratør workshops jævnlig sammen med vores samarbejspartnere og sponsorer.

Send os en inspiratør-ansøgning ved at fortælle kort om dig selv/din familie, dine interesser, hvor du bor og læg op 4 billeder fra din instagram væg.

Du kan også poste et opslag på instagram og hastagge: #MariaDiorInspirator

Bliv en del af vores virksomhed

Brænder du for at hjælpe, insturere, guide og coache andre? Har du særlig interesse i målgruppen gravide, efterfødslende, babyer/børn og småbørnsfamilier? Er du faglig kompetent og har en relevant uddannelse? Så er du måske vores nye kollega. Vi er altid interesserede i at høre fra andre fagpersoner der har viden og erfaring indenfor målgruppen. Endvidere er vi altid interesseret i at lave en forhandler aftale med andre virksomheder der ønsker at tilbyde sine medlemmer/klienter et kvalitetsforløb indenfor graviditet, efterfødsel - og familietræning. Send en uopfordret ansøgning eller forhandlerforespørgsel til samarbejde@mariadior.dk eller job@mariadior.dk vi ser frem til at høre fra dig.

Maria Dior

Viby Ringvej 7, 8260 Viby

Vi holder til midt på Viby torv. Følg Skanderborgvej ud fra Harald Jensens plads, og på blot 5 min, ankommer du til hjertet af Viby. Man kommer bedst ind fra parkeringspladsen bag Nordea og Anettes Sandwich, hvor vi ligger under Today Restaurant med et indgangsparti i glas.

Se kortet for nærmere placering.