Bemærk venligst at hjemmesiden er under opbygning

Hvordan går det så med dit vægttab Maria?

Et spørgsmål jeg får næsten dagligt, og det er jo fedt – på mange måder. Og så især hvis det bare kørte derudaf. Men det gør det ikke. Jeg fik en lidt træls nyhed ved mit sidste lægebesøg. Jeg har virkelig gjort mit for at rykke lidt rundt på kropsfordelingen her de seneste måneder. Ja, faktisk siden januar. Men uanset hvad jeg har forsøgt, er det simpelthen gået så langsom at jeg har nået at tvivle på om jeg nu stadig har evnen til at smide en hel del kilo og bygge en masse muskelmasse op. Jeg har gjort det før (desværre), hvor det gik noget nemmere. Men der havde jeg også kun 1 barn og ingen virksomhed 😛 Jeg ved jo i virkeligheden godt at jeg kan. Men så alligevel begynder man at tvivle en lille smule, da jeg jo ikke rigtig har rykket mig så meget som jeg gerne ville. Samtidig med at jeg bruger de fleste af mine vågne timer på at arbejde på at få virksomheden helt på plads, har jeg også 3 børn under 4 år jeg skal passe, en hund jeg skal gå med, aftensmad jeg skal lave, rengøring jeg skal klare. Men ak, jeg brokker mig ikke, for jeg synes ikke tiden har været den største udfordring. Faktisk synes jeg at jeg er ret god til at disponere min tid. Det jeg synes har været den største udfordring har været min helse. Jeg har følt mig gravid. Ja, du læste rigtig. GRAVID.

 

vægttab

 

Jeg har været så træt at jeg ofte har faldt i søvn på sofaen eller sammen med børnene når de skulle puttes kl 19.00. Jeg har også været sindsygt meget syg hele foråret. Så syg som jeg aldrig før har været. Endvidere har jeg haft kvalme, hovedpine og været skidt tilpas stort set hele dagen. Jeg har kunnet snacke min kvalme væk, eller sørge for at holde mig aktiv. Og det er jo ikke holdbart i længden, hverken for min familie, Rikke (min skønne kollega) eller mig selv. Derfor tog jeg til lægen og nægtede at gå før de havde testet mig for ALT.

En uges tid senere fik jeg svarene tilbage. ”Maria, det er ikke noget at sige til at du hverken taber dig eller har det godt. Dit stofskifte er ALT FOR LAVT”. Shit, hvad betyder det? Og hvorfor er det det?

Jeg synes det var super rart at få en forklaring på mine graviditets-lignende symptomer, samtidig synes jeg det var dejligt at få en bredere forståelse af hvorfor jeg ikke rigtig fik de resultater jeg arbejdede for. Jeg er lige startet på medicin her i sidste uge, og allerede nu har jeg fået det betydeligt bedre. Jeg har også tabt mig 3 kg den seneste uge. Det plejer jo at gå hurtigt til at starte med, så det gav i aller højeste grad skub i min motivation. Og som et plaster på såret bestilte jeg også et aktivitetsur som gave til mig selv – Garmin fenix 5S som i hvertfald sørger for at jeg holder mig til ilden. Det er noget fedt ved at se at der sker lidt, og skulle arbejde for præmier og være den bedste af sine venner. PS – hvis du også har et Garmin Fenix 5 ur, så tilføj mig lige som din ven, så kan vi blive sundere sammen!

 

 

Ligeså hårdt og udfordrende det kan være for andre at ændre livsstil og vaner, lige så hårdt er det for mig. Lige lidt som mekanikerens bil… Jeg er bare det bedre til at vejlede og motivere andre end mig-selv! Og prioritere at bruge tiden på andre end mig selv… Men nu er jeg endelig færdig med min kostplan (i samarbejde med min kostvejleder Umahro) og jeg er færdig med at lave min træningsplan! Jeg deler den med jer her, så I kan se hvad jeg laver, hvordan jeg spiser og dermed også holde mig op på det 😉

Det skal siges at jeg er vant til at træne, jeg har styr på teknik og jeg er over-ivrig, så dette er ikke en træningsplan jeg anbefaler nybegyndere at gå i gang med. Jeg trænede på denne måde når jeg ventet tvillingerne, men den 1. og 3. graviditet så meget anderledes ud 😉

Om ikke andet kan det måske give jer lidt motivation og inspiration til selv at komme i gang med et program, en kostændring eller en bootcamp hos os?! 😉

Jeg glæder mig til at skrive en opdatering om en 4 ugers tid om hvordan det går der, og en status på hvordan mit nye sportsur aka. Legetøj virker for mig!

 

1 uges kostplan for Maria Dior

 

 

1 uges træning for Maria Dior

Sådan må du træne, når du er gravid! 

Er du gravid for første gang, sker der mange nye og uvante ting i kroppen, og man vil selvfølgelig gerne passe bedst muligt på den voksende guldklump. Måske endda også anden og tredjegangsfødende kan nikke genkendende til dette til trods for, at du har været turen igennem før. Baby skal jo helst have de bedste forudsætninger i mavsen, og du som vordende mor, skal forberede kroppen på alt det nye, der sker. En ting er, hvad vi spiser, noget andet er, hvad vi udsætter kroppen for. Må man træne under graviditet? I hvilke faser af graviditeten? Og i så fald, hvad og hvor meget må man træne?

Det er vigtigt at holde sig sund og holde kroppen i gang under en graviditet. Dermed ikke sagt, at alle sportsgrene er lige gode. Det er en god ide at skrue ned for eller helt droppe kontaktsport, som eksempelvis håndbold, fodbold, volleyball osv., mens du er gravid.

 

 

Til gengæld kan du lave en masse andet cardio og styrketræning, der gør godt for både dig og baby. Man skal ikke være bange for at give den gas under en graviditet, det skal bare gøres med måde, og man skal huske at lytte efter sin krop, der faktisk er ret god til at sende signaler om godt og ondt :). Her er der givet ideer til træning:

Løb

Så længe du kan holde til det, må du gerne begive dig ud på en løbetur. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke skal træne til et halvmaraton under din graviditet – det skal være i luntetempo og uden intervaltræning, specielt når maven bliver større. Lyt hele tiden til kroppen, den er smart nok til at fortælle os, når der er noget, der ikke er, som det skal være.

Styrketræning

Styrketræning er godt for kroppen, uanset om du er gravid eller ej. Der skal naturligvis være ekstra opmærksomhed på, hvilke øvelser, der laves, når du er gravid. Men som udgangspunkt kan du træne nogenlunde som du plejer et langt stykke af vejen. Det kan være en hjælp at styrketræne i maskiner under graviditet, da de giver muligheden for at arbejde kontrolleret i hensigtsmæssige kropspositioner, men du kan også sagtens lave funktionel træning. Træn gerne styrkeøvelser 2-3 gange om ugen.

Svømning

Svømning er en af de bedste former for motion, når kroppen har skavanker eller bliver større, tungere og nemmere træt. Vandet gør dig let som en fjer, og fjerner fokus i en stund for den øgede kropsmængde, når du bevæger dig i vandet. Det eneste du ikke må i vand er at dykke, ellers er der frit slag til at slå sig løs i bevægelser.

Knib!

En ting, der er vigtig at få gjort, uanset hvad du laver og hvor i din graviditet du er, er at knibe sammen! Mange ved det godt, men husker du at få det gjort? Spænd op i bækkenbunden flere gange om dagen og mindsk derved risikoen for bristninger under fødslen og forebyg inkontinens. Hyppige knib vil desuden hjælpe dig til at trække dig bedre sammen efter fødslen og hurtigere at få følingen igen. Så kniiiib!


– Vil du vide mere om træning under de 3 trimester? Så følg med i vores webinar-serie, hvor hvert afsnit fokuserer på et trimester og hvilken træning du må lave herunder. Kig med på vores facebook begivenhed 🙂

10 måder at få din kost tilbage på sporet!

Er din kost røget af sporet, og er der kommet er par ekstra kilo på sidebenene? 
Så får du her vores 10 bedste råd, til at komme “back on track”. 

1. Drik vand, og drik nok vand! 1,5-2 liter, og ekstra på de dage, hvor du har trænet

 • Hvis din væskebalance falder med 4%, så falder dit energi niveau med 20%!

 

2. Prøv ikke at gøre overspisning godt igen, ved ikke at spise

 • Accepter i stedet at skaden er sket og kom op på hesten igen.
  Din krop har brug for næring fra sunde gode råvarer.

 

3. Husk at fejre de små fremskridt!

 • Ros dig selv for alt det du har rykket dig, og det du har opnået, i stedet for at være negativ over det du stadig mangler.


 

4. Lad ikke en dårlig dag, blive til en dårlig uge

 • “Jeg starter i morgen så..” glem den sætning. Hvis du falder i, så tag revance allerede ved næste måltid, og husk at nye vaner tager tid at på implementeret. 

 

5. Lær at elske grøntsager

 • Skjul dem i kødsovsen, blend dem og put dem i frikadelle farsen… Alle kneb tæller. Gril, kog, steg, bag eller put dem i en smoothie. Din krop har brug for vitaminer og mineraler, og de fylder ikke når så meget i kalorieregnskabet som pasta og pizza.

 

6. Lær at sige nej – om ikke andet, så hver anden gang

 • Gør det til en vane, at sige nej tak til sukker, kage og slik hver anden gang. På den måde har du allerede skåret 50% ned på dit sukkerforbrug. 


 

7. Smid alt det usunde mad fra dine skabe og køleskab ud

 • Det virker måske lidt madspilds-provokerende, men om ikke andet så virker det. Når fristelserne ikke lige i skufferne, og er let tilgængeligt, så bliver vi ofte for dovne til at gå ned i supermarkedet for at hente det. Og flyt for gudskyld slikskuffen ud i skuret, hvis i da har sådan en. 

 

8. Spis 5-6 gange om dagen, for at holde dit blodsukker stabilt

 • Hvis blodsukkeret ikke er stabilt, så kommer sukkermonsteret frem og sørger for at vi har spist et første stykke kage kl. 11 og tømt en pose slik kl. 16. Spis i stedet for flere gange om dagen, og husk mellemmåltiderne!

 

9. Sørg for at handle ind til flere dage af gangen, og undgå at handle når du er sulten

 • Hvis du handler lige før et måltid, kommer der ofte for mange inpulskøb og ting du absolut ikke har brug for ned i kurven. Planlæg derfor hvornår du handler, og køb til flere dage ad gangen. 


 

10. Lav en madplan – og undgå de hurtige usunde løsninger på travle dage

 • Med en madplan forebygger du de hurtige og ofte usunde løsninger, man ofte laver på de travle dag. Med en madplan kan du sørge for at have handlet ind til en ret, der er hurtig at lave, men stadig sund og mættende. 
 • Giv dig selv de bedste forudsætninger, for at lykkedes.

 

 

Ovnbagte søde kartofler med persillesovs

Nu hvor kulden ikke helt vil slippe sit greb har vi brug for noget godt og sundt comfort food – såsom de her lækre ovnbagte søde kartofler!

4 portioner med tilbehør

1 t

Tilbehør til Frokost, aftensmad

Ingredienser:

 • 4 store sødekartofler
 • 1 ½ spsk. kokosolie
 • 1 ½ spsk. rismel, mandelmel, tapiokamel eller kokosmel
 • 2 ½ dl kokosmælk
 • ¼ tsk. muskatnød
 • 25 g. persille, finthakket
 • Havsalt
 • Friskpresset citronsaft
 • Friskkværnet sort peber
 • sojasovs
 • evt dild til pynt

Fremgangsmåde:

 • Tænd ovnen på 180 grader
 • Læg de søde kartofler i et ovnfast fad med en smule vand i bunden. Bag dem i 1 time, til de er så møre at du nemt kan prikke i dem med en kniv
 • smelt kokosolie eller smør ved mellemhøj varme, tilsæt mel og pisk det ud. Lad blandingen koge op.
 • Tilsæt så soja eller kokosmælken lidt af gangen, mens du pisker.
 • Skru ned for varmen og lad sovsen simre til den samler sig og bliver tykkere.
 • Rør persillen ud i sovsen
 • Anret de søde kartofler på en tallerken og snit dem op, så du kan komme citronsaft, sojasovs og persille sovs oveni.
 • Server med en god salat.

Enjoy

Forbered dig på at amme

Dagens blogindlæg er skrevet af Sonja fra Den gode barsel.
Læs med og bliv klogere på hvordan du bedst forbereder dig på at amme!

Forberedelse på amning er vigtigt

I dag oplever desværre over 50% af nybagte mødre besværligheder med at amme. Mange mødre opgiver amningen allerede inden for 14 dage, oftest på grund af smerter i forbindelse med amning, sår og revner på brystvorter eller brystbetændelse. Det kommer bag på rigtige mange kvinder, hvor meget det kræver at få en ammeetablering i gang. Danske kvinder er generelt rigtig gode til at forberede til fødslen, men ikke til amning. Når de kommer til jordemoderkonsultation, og bliver adspurgt om de gerne vil amme, vil langt de fleste svare, at det vil de gerne. På vores ammeforberedende kurser for gravide, svarer 8 ud 10, at de deltager på kurset, fordi deres veninder havde fortrudt, at de ikke havde forberedt sig mere på amning, og mange af deres veninder stoppede med at amme, fordi de havde så mange problemer med amning.   

Afhængig af, hvor i landet du bor, er der desværre også meget stor forskel på, hvor lang indlæggelsestid man har på barselsgangen, og hvor meget ammevejledning man får. Det samme er også gældende for hvor hurtigt man får besøg af sundhedsplejersken. Alt dette kan have stor betydning for, hvordan ens amning kommer fra start.

 

Hvis du skal opnå en vellykket ammeetablering er det først og fremmest vigtigt at vide følgende:

 • Amning skal IKKE være smertefuldt. Det er helt i orden med ømhed, men ikke decideret smerte. Det er en gammel skrøne, at brystvorterne skal hærdes, at der kan komme sår og revner eller det ligefrem bløder fra dem. DET ER IKKE NORMALT!!!
 • Modermælk er meget let fordøjeligt.
 • Amning handler mere end kun om mad.
 • Amning kræver energi for både mor og barn at lære.
 • En ammeetablering tager mellem 3-8 uger.
 • Forbered dig på, at amning fylder rigtig meget.

 

Tålmodighed og tid

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for amningen, at du indstiller sig på at bruge tid – rigtig meget tid på at amme.  En nyfødt baby skal spise mellem 8-10 x i døgnet, men det er også fuldstændigt normalt at barnet spise/sutter mere end det. En nyfødts baby mavesæk er på størrelse med et kirsebær ved fødslen. Når den er tre dage, er mavesækken på størrelse med en blomme, og et æg, når den er en uge gammel. Du skal indstille dig på ikke at lave andet i de første par uger – ja faktisk den første måned. Det kommer bag på rigtigt mange, hvor meget tid man bruger på det, og hvor meget det fylder. Derfor – acceptér det – nyd tiden med dit barn. Husk på, at du skal nok få rigelig tid til alt det du havde forestillet dig, at din barsel skulle bruges på – men bare ikke den første måned.

 

Ro og hvile

Skær ned for barselsgæsterne! Aftal med jeres familie og venner, at I nok skal kontakte dem, når I er klar til at modtage gæster. For mange gæster går ud over amningen. Man kommer til at udskyde amningen, fordi der er gæster. Husk på, at dit barn har ligget fuldstændigt beskyttet i livmoderen, og kender kun til dig og far. For mange mennesker (især på én gang) kan gøre dit barn meget uroligt og utrøsteligt, fordi det simpelthen har fået for mange indtryk. Selvom dit barn sover under besøget, kan det blive overstimuleret.

Hvis jeg skulle have lov til at bestemme, så jeg vil på det kraftigste anbefale først at aftale besøg efter 14 dage. Så bruger I tiden på at lære jeres barn at kende, og få amningen op at køre samt at få noget søvn!

 

Øvelse

For nogle er det nemt at få lagt sit barn til brystet, men for mange er det virkelig svært! Så derfor indstil dig på, at det kan tage tid at mestre. Forsøg ikke at blive stresset, hvis dit barn ikke får fat med det samme, og begynder at blive utålmodig og græder. Det er normalt.

 

Det vigtigste at huske, når dit barn skal ammes:

 • I alle stillinger skal barnets mave vende mod din mave.
 • Barnet skal til dit bryst og ikke omvendt.
 • Barnets næse skal være ud for din brystvorte.
 • Barnet skal gabe højt før det føres til brystet.
 • Barnet skal HELT ind til brystet! Barnets hage skal røre dit bryst.
 • Brug alle ammestillinger for at få tømt og stimuleret brystet ordentligt.

 

Hud mod hud

Hud mod hud er essentielt for amningen og tilknytningen til dit barn! Hud mod hud er ikke bare hyggeligt, men har stor betydning for barn og mor. Lige så snart dit barn bliver født, lægges det op på brystet af dig, og her ligger I sammen uforstyrret i ca. to timer, før barnet vejes og undersøges. Skal man have planlagt kejsersnit, så er det efterhånden alle danske fødesteder som tilbyder hud mod hud kejsersnit – dit barn lægges direkte op til dig, så I får den vigtige hud mod hud kontakt. Hud mod hud anbefales at bruges så længe, at I har lyst. Dog anbefales det især i hele den tidligere ammeetablering, og gerne de første måneder.

 

Støtte

Støtte fra din partner og omgangskreds er altafgørende for en god ammestart. Selvom din partner ikke kan amme jeres barn, så kan din partner hjælpe og han/hun skal fungere som din personlige cheerleader og have den kærlige og beroligende hånd, når det hele er lidt svært.

 

OG HUSK…. AMNING ER MEGET MERE END MAD……


Hvis du ønsker at være bedst muligt forberedt på amningen, udbyder jeg ammekursus for gravide i min klinik på Frederiksberg eller online. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.  

Du kan også købe min ammeguide i min webshop. Guiden er udformet som et opslagshæfte og letlæselig. Du vil lære alt om korrekt sutteteknik, ammestillinger og hvilke problemer man kan støde på, og hvad du i så fald kan gøre.

Den gode barsels speciale er at yde akut ammehjælp til nybagte mødre, som finder amning svært. Vi tilbyder hjemmebesøg på Sjælland, Fyn og i områder på Jylland omkring Aalborg, Århus og Trekantsområdet. Du kan læse mere om vores tilbud her.

 

Musli

Den her lækre musli er næringsrig, mættende og lækker – på én gang! De mange nødder og kerner gør at du får et godt skud af de vitaminer og mineraler der er nødvendige for celleopbyggelse – og dermed kroppens mulighed for at restituere efter træning for eksempel. Den er dog også god på helt almindelige hverdags morgener oven på en smoothie, skyr eller bare med mælk på.

For 1 portion = 25 g. eller 2 spsk. af blandingen

5 min

Morgenmad

Ingredienser:

 • 75 g. kokosflager
 • 50 g. mandelflager
 • 50 g. hasselnøddeflager
 • 25 g. chiafrø
 • 1 spsk. gojibær
 • 50 g. solsikkefrø
 • 50 g. græskarkerner
 • 25 g. hørfrø
 • 25 g. afskallede hampefrø
 • Lidt kokosolie til ristning
 • 1 spsk. saft presset af friskrevet ingefær
 • 2 tsk. stødt kanel

 

Fremgangsmåde:

 • Bland ingredienserne, udover gojibærene, og rist dem på en pande i kokosolie og ingefærsaft, til det er gyldent og sprødt.
 • Afkøl og tilsæt gojibærene.
 • Opbevar i en kagedåse
 • Server med skyr, græsk yoghurt, mælk eller oven på en smoothie.
 • Spis max. 2-3 gange i ugen

 

Velbekomme <3

Sådan bliver du nemt en Fit Mom! 

En fødsel er hård ved kroppen, og den skal have ro og den rette træning til, at komme tilbage i en stærk og sund udgave. En udgave der kan holde til at løfte og lege med den nye guldklump i familien. På instagram er det nemt at finde billeder af nybagte mødre, der efter 3 ugers fødsel nærmest allerede har fundet frem til en sixpack igen. Det virker som et urealistisk mål at nå dertil og ofte er det også tilfældet. Sandsynligvis er det heller ikke noget, der er gjort på en sund og langvarig måde, men et af de der hurtige quick fixes.

En sund og stærk krop skal IKKE produceres til flotte instagram billeder i en bestemt størrelse. Den skal trænes op til et langt og godt liv med ens familie, hvor den kan stå imod sygdomme med et stærkt immunforsvar, og hvor fysikken er der til at kunne lege med børnene og klare dagligdagens udfordringer. Men hvordan får man fat i sådan et lækkert tempel til alt det gode, vi hver især indeholder? Hvor skal man starte, hvis man ikke har trænet så meget før? Jo nu skal I høre, hvad vi kan hjælpe jer med.

 

 

Om Fit Mom bootcampen 

Fit mom bootcampen strækker sig over 8 uger med 2 træninger i ugen. Øvelserne og indholdet tager højde for en krop, der har gennemgået en graviditet og fødsel. Samtidig er træningen effektiv, hård og funktionel, så den passer til alles forskellige niveau. Du behøver altså ikke at have træningserfaring for at deltage. Træningen indebærer styrkeøvelser for hele kroppen, herunder især core og bækkenbund, kondition i form af udholdenhed, kombineret med styrke øvelser for at øge funktionaliteten af ”mor” kroppen på en måde, der reducerer smerter/spændinger i forbindelse med løft, bæring, amme-stillinger mm.

Vi fokuserer på korrekt udførelse af øvelser, der reducerer risici for skader og overbelastning, og som fremmer god kropsholdning og styrke i muskulatur omkring sener og led. Vi træner balance, koordination og smidighed, og løsner op i muskulatur og spændinger i kroppen. Vi kommer kort sagt hele kroppen igennem i løbet af bootcampen og varierer træningen fra gang til gang, for at gøre træningen sjov, udfordrende og alsidig. Træningen er tilpasset holdets niveau, og alle øvelser kan skaleres og justeres sådan at de passer den enkelte, og dermed tillader individuelle forbedringer.

Det er altså ikke et krav, at være vandt til at træne eller være erfaren for at deltage på vores bootcamps. Bootcampen starter og slutter med en test, så du helt tydelig kan se at du har rykket dig i løbet af bootcampen.

What’s not to like?

Det eneste, der kræves af dig er, at du tilmelder dig og møder op med dit gode humør, vand og træningstøj. Så møder du til gengæld andre mødre, der står i samme situation, I kan relatere til hinanden, og sammen arbejder I jer frem til den Fitte Mom krop, som I hver især gemmer på.

Vil du læse mere, så hop direkte ind på bootcamp beskrivelsen her.

Sådan får du en stærk og tonet krop med familiehygge som omdrejningspunkt!

Træning og en god varieret kost er vigtig for vores sundhed – det kan vi vist alle blive enige om. Men i en travl hverdag, med masser af fart på, kan det være svært at finde tiden til træning, da man også gerne være sammen med familien, og passe karrieren ved siden af. Familietid er vigtig, lad os slå det fast med det samme! Derfor er vores koncept ”Fit Family Kombi” netop en kombination af træning, kost og vaneændring, der tager udgangspunkt i, at familien er sammen om det. Lyder det ikke dejligt, at kunne få sved på panden i selskab med de mennesker, man holder mest af? Så læs videre nedenunder, hvor bootcampen er forklaret mere detaljeret.

 


Fit Family Bootcamp, er en bootcamp for hele familien


Vi går op i at alle får noget ud af bootcampen, derfor er der både udfordringer for børn og voksne. I løbet af 8 uger kommer vi omkring gymnastiske øvelser for børnene. Vi træner balance, koordination og motorisk udvikling tilpasset børnenes alder og niveau. Samtidig træner vi funktionel træning, hvor – især de voksne, får sved på panden og bliver udfordret på styrke, kondition og udholdenhed. Alle øvelser kan laves sammen med børnene, enten som et hold eller hvor børnene er de voksnes redskab. Dette afhænger ofte af alderen på børnene, derfor kan man sagtens have en lille baby med uden, at de er ”i vejen” for træningen. Formålet med den funktionelle træning er, at styrke kroppen til bedre at kunne håndtere leg, aktivitet og tiden sammen med børnene – som i den grad kan tære på de voksnes kroppe.

Bootcampen er designet for forældre, enlige eller endda venner, der ønsker at være aktive sammen med deres børn i alderen 0-5 år. Børnene bliver en naturlig del af træningen, og de kan selv vælge, hvor stor del de ønsker at deltage i, eller lege – der er helt sikkert noget for alle børn, uanset ønsker, behov og alder.

Så har du og din familie lyst til at få et stærkere familiebånd, mere energi, tid og overskud til hinanden samtidig med, at I får sved på panden, udfordret kroppen og grinet sammen, så tøv ikke med at hoppe direkte ind på bootcampen her og læs mere.

Vi har alle brug for at røre os og blive udfordret fysisk og mentalt, og alle – store som små – kan udvikle sig på denne bootcamp!

Fyldte peberfrugter

Her er en lækker ret til aftensmaden der er super nem og ser meget imponerende ud – rigtig god til gæster for eksempel!

1 portion

60 min

Frokost, aftensmad

Ingredienser:

 • 1 stor peberfrugt
 • 125 g. hakket kyllingekød
 • En lille buket frisk timian
 • 60 g quinoa
 • 1 skalotteløg
 • 2 spsk. havregryn
 • 2 spsk. kokosmælk
 • havsalt
 • Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde:

 • Tænd ovnen til 180 grader
 • Skær toppen af peberfrugten og gem den
 • Rens peberfrugten indvendigt
 • Bland farsen med alle andre ingredienser og fyld det i peberfrugten
 • Stil det i et ovnfast fad med bagepapir, med toppen ved siden af
 • Bag den i 40-50 min og kog i mellemtiden quinoa
 • Anret med toppen og spis quinoa til

Velbekomme <3

Hvad er en “Fit Moms 2 Be” bootcamp?

Kroppen er en vidunderlig ting, og der er så mange ting den kan gøre, som man kun kan blive imponeret af. Heldigvis sker de fleste fysiologiske processor af sig selv, og kroppen er også god til at fortælle, når der er noget, som den ikke er tilpas/tilfreds med. Under en graviditet er det ikke kun en selv, det er vigtigt at passe på, men også det skønne lille væsen, der vokser i maven. Hvordan får man så passet godt på både mor og barn? Hvor skal man starte? Hvad er op og ned i alt det, man kan læse om graviditet? Prøv engang at læse videre her og få en ide om, hvordan vores instruktør, med speciale i graviditets og sundhed, kan hjælpe dig til at skabe den bedste base for din kommende guldklump og dig selv:

Bootcampen i få ord

Vores Fit Moms 2 Be bootcamp er designet til gravide, der ønsker at få det bedste ud af deres graviditet og som ønsker at give deres ufødte barn de bedste rammer for en sund og ukompliceret graviditet. Vi har kort sagt designet et forløb der giver dig en all inclusive fordel – hvor både træning, kost, mentalitet, fødselsforberedelse og fællesskab under din graviditet er indgået som en samlet pakkeløsning. Vi glæder os til at gøre din graviditet til den bedste ventetid for dig og dit ufødte barn!

Hvordan ser en træningssession ud?

De første 30 min er bestående af et tema, så man kommer godt rundt om forberedelsen til sin fødsel og livet som mor. Der er forskellige undervisere på temamøderne, herunder en ernæringsfysiolog, psykomotorisk terapeut, personlig træner og jordemoder. Derefter er der sat 45 min af til træning. Træningen består af kondition, styrke, udholdenhed og mobilitet/yoga, og vil variere fra hver mødegang. Fælles for træningen er at den er tilpasset og designet til gravide og den bliver tilpasset deltagerene på holdet. De sidste 15 min består af mindfulness, vejrtrækningsøvelser og afspænding + bækkenbunds træning. Træningen er designet for at øge velvære, styrke og psyke under graviditeten, samt reducere risici for komplikationer forbundet med graviditet og fødsel. Træningen er tilpasset deltagerenes niveau, erfaring og mål og alle kan være med, nye som erfarne.

Beskrivelse fra en tidligere bootcamp deltager 

Lyder det for godt til at være sandt? Så prøv engang at læse dette citat fra en af de tidligere Fit Moms 2 Be deltagere:

Fordelen ved denne bootcamp er, at vi altid starter med at snakke om et emne ifbm. graviditet og fødsel. Da jeg startede på dette bootcamp, frygtede jeg meget min fødsel. Men alle de emner vi har fået undervisning i, har gjort at jeg slet ikke frygter fødslen længere og er meget mere rolig end nogensinde. Jeg er glad for, at jeg ikke har betalt dyre domme for fødselsforberedelseskurser, da jeg har fået det hele i denne bootcamp pakke, og endda til ingen penge. Det fedeste er, at vi altid har det SÅ sjovt til træningerne, og vi alle kender hinanden ret godt efterhånden.”

Hop endelig ind på hjemmesiden og læs mere om, hvad et bootcamp forløb kan gøre for dig.

Vi glæder os til at træne med dig, følge dig og dele ud af vores viden, for at gøre din graviditet så god som mulig, for dig og din guldklump!